Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse tehlikenin farkında değil birde orta saha yedeği lazım. 6 numara. Toreira Lemina biri sakatlandığı an sistem çökebilir. Orya kesinlikle bir adam daha lazım. Zaten tüm sezonu 2 oyuncu ile götüremezsin. Sürekli rotasyon lazımBu dezenformasyon ve algıların sonu gelmiyor cidden.
He 200 m euro bütçemiz var he Leao Vinicious falan alıcaz.
Herşeyin boku çıkmasa olmaz, o durumda olsan bu vakte kadar stoper sağ bek kaleci mi beklenirdi, biraz muhakeme yapın.
Ayrıca bu takımın önceliği artık savunma, hücum değil. Geniş alanları ve birebirleri savunacak stoper ve sağ bek gerekiyor.
Sıcaktan kaçıp antalya mıistanbulun bu kadar sıcak olması saçma bi iş
Acil tatil tarihim gelse de antalyaya kaçsam bıktım vallahi sıcaklardan
Bu işlerin sırayla olmasına gerek yok paralel de ilerleyebilir.Yönetim plansız hareket ediyor lafı şuan gerçekçi değil. Çift başlılık bir problem ancak
Önce Osimhen + kaleci alıp sonra adam satacağız dediler bir kaç kere. Osimhen bittikten sonra
Köhn
Frankowski
Berkan
Yusuf Demir
Cuesta
Zaniolo
Hatta BAY
Ahmet
haberleri peşi sıra çıktı Osimhen bitene kadar çok satış konuşulmuyordu. Demekki planlama şuan iyi gidiyor
#yüzdeyüz
olmaz diyordum ama osimhen transferi can almaya devam edecek gibi duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 295804
Yabancı biri imkansız oraya, Kaan ve Berkan şu an için. Berkan giderse muhtemelen Salih Özcan falan alınır.Kimse tehlikenin farkında değil birde orta saha yedeği lazım. 6 numara. Toreira Lemina biri sakatlandığı an sistem çökebilir. Orya kesinlikle bir adam daha lazım. Zaten tüm sezonu 2 oyuncu ile götüremezsin. Sürekli rotasyon lazım
sana bu konuyu yedirirler mi dostum ?? Ama Doldur boşalt yapacağız X'e gel derlerrrrr10 yildir üyeyim bir gün bile "Gel Tan bir Nöbeti de sen ac" demediler..