Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donnarumma da gelirse diğer kulüpler birkaç yıl futbol şubelerini askıya alsınlar

Diğer branşlarla kendi taraftarlarını avutuyorlar zaten

Hakan kampa katılmış çok şükür kurtulduk. Ulan hem babası hem kendisi bir yandan zorla sattırmaya çalıştılar şaka gibi bir süreçti. Bu çocuğun burdan sosyal zekasının bir gram öteye gitmediğini anladım. Yav 2 yıl CL finali oynamışsın kendini niye küçük düşürüyorsun.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen, Davinson ve Torreira gibi kaliteleri ile büyük fark yaratan, ligde bir muadili olmayan oyuncuların kulübe aidiyet göstermeleri, burada olmaktan mutlu olmaları çok önemli

Başarı bu şekilde geliyor ve gelmeye devam edecek

Nelsson,morutan,cicaldau ve zaniolo’yu taksitlerle almistik

Acaba bu oyuncularin taksitler bitti mi

Zaniolo’nun bence iki taksit daha kaldi yanlis hatirlamiyorsam

Taksitleri bitmemis oyunculari nelsson haric kullanamadik

Aynen çok iyi yaptı, sene içinde her türlü hakkımız yenirken de müthiş savunuyordu takımı.

3 sene sonra bedelli sermaye arttırımı ve Florya’yı satarak BBden çıktı diye etkileşim uğruna şu söylemler komik.

Tek iyi yaptığı şey ölücülük yapmıyor olması ve teknik heyetin alanına girmemesi. Yoksa Hatip üzerinden çift başlılık, onca haksızlığa tepki koymamak rezalet işler.
Şu an Dursun Özbek’ten memnunum çünkü geçmiş yönetimlere göre daha iyi. Okan Hoca’ya karışmıyor, saçma sapan açıklamalar yapmıyor, transferlerde de yanlışlarından çok doğruları var. Zaman zaman gerçekten çok iyi transferler yapıyor.

Özhan Canaydın’dan başlayıp Burak Elmas dönemine kadar (Dursun Özbek’in ilk dönemi dahil) buraya 100 skandal yazabiliriz.

10 yildir üyeyim bir gün bile "Gel Tan bir Nöbeti de sen ac" demediler..
Yalnizca oldlar anlar
images (45).webp

Rüyamda bir hazirlik macinda 1-1 kaldik. Kime oynadigimizi bilmiyordum ruyamda. Demin gördum, bugun cagliari la macimiz varmis.

Davinin yanına artık akanji mi Singo mu biri alınırsa perf artar bence onun da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt