Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber'de Galatasaray henüz türk basininda yazildigi gibi henüz Millot ile anlasmadi ama SL faktörü ve maas cazip geliyor yazmis. Stuttgart haberdar edilmemis de yaziyor ki zaten serbest kalma maddesi varsa Stuttgart ile iletisime gecmemiz zaten gerekmez.

Millotun menajerleriyle daha anlasmamisiz

Millot cl faktörü ve iyi maas alacagindan dolayi bizi istiyor

Stuttgart ile iletisime gecmemisiz daha

Türk medyasında bu dönem adı bile çıkmamışken Almanlar bizim medyaya göre haber yapıp kendi kendine gelin güvey oluyor

Türk medyasında yer alan haberlerin aksine, @GalatasaraySK ile #Millot 'ün danışmanları arasında hala bir anlaşma yok

Eee biz mi dedik anlaşma var diye sen dedin ya

Millot‘u sadece bir yoklamisiz, anlasma falan yok. Millot gelmeye sicak bakiyormus.

Stuttgart ile iletisime gecilmemis.

Pik Galatasaray devrindeyiz resmen, feci keyif veriyor.. umarım daha yüksekleri görürüz. Ben avrupada inşallah kesin 2 tur diyorum

zaten neredeyse takımdaki minimum o seviye - ona OK .. ben abartı algılyorum MASSIVE terimini görünce açıkçası

ama bonservis işini halledemeyiz gibi geliyor bana. hele hele birkaç gün içinde Osi ve kaleci işlerinin arasında.
Hemen olmaz zaten de Mertens gitti, KDB gitti, Berkan gidecek deniyorken 2 orta saha lazım bize. Btw Stuttgart piyasa beklentisinin altında fsatıyor oyuncularını. Daha önceden böyle oldu en azından. 18’i taksitli verelim, karşılığında sonraki satıştan pay koyalım. Zamanında Ozan’ı taksite bölmek için bize yalnızca 3 milyon € fazla vermişlerdi

açıkçası ne formul bulunur bilemedim. stuttgart'ın taksitli ya da bir şekil o ödemeyi kabul etmesi durumunda belki bir şey olur ama öbür yandan o yaştaki adama hangi maaş vadediliyorda OK deniyor oyuncu ile muhabbet - onuda ele almak lazım.

çok zor bir denklem osi ve kaleci muhabbeti arasına sıkıştırılması.
Önce su singo gibi birini bitirsinlerde en son millota bakilir. Zaten tümden ödeyemeyiz parayi bu oside öyleydi ve formül bulundu burdada aynisi olabilir.

Massive salary olmadan o herif ne yapsin burada izlemedim adamı da çok deli bir fransiz yetenegi diyor herkes.
o yaştaki adam çok istinai olmadığı sürece 3+ diye bakılmamalı diye öyle dedim.

stuttgart dışında daha fazla baskı yediğin ortamda ne yapacağını kanıtlamış olsa farklı tabi (o zaman zaten serbest kalması bu seviyede olmazdı ayrıda)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt