Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1753266280385.webp

hadi artık

Samsunspor, Eyüp Aydın ile anlaştı.

Samsunspor yönetimi Galatasaraylı yetkililerle görüşüyor. (Salim Manav)

Enzo Millot, Galatasaray'a gitmek istiyor.

Galatasaray, Stuttgart ile henüz iletişime geçmedi. (Bild)

Massive salary 2-2.5 da olabilir Sallai gibi mesela
Bilmiyorum orada kaç aliyor ki ona gore bir tahminde bulunabiliriz. Eger 1-2 falan alirsa 4 falan etmisizdir diye dusunuyorum.
o yaştaki adam çok istinai olmadığı sürece 3+ diye bakılmamalı diye öyle dedim.

stuttgart dışında daha fazla baskı yediğin ortamda ne yapacağını kanıtlamış olsa farklı tabi (o zaman zaten serbest kalması bu seviyede olmazdı ayrıda)
Herif denilen kadar iyiyse iyi bir maaş ile aklını çelmeye çalısmayi yanlis bulmam burasi cazibe merkezi değil tabi ki massive salary ile aklını karistirabiliyorsan onu deneyeceksin. Ustelik herif fransız onlarin gözunde buranin arabistan çölünden farkı yok sadece clye giden bir çöl diyorlar.

Bilmiyorum orada kaç aliyor ki ona gore bir tahminde bulunabiliriz. Eger 1-2 falan alirsa 4 falan etmisizdir diye dusunuyorum.

Herif denilen kadar iyiyse iyi bir maaş ile aklını çelmeye çalısmayi yanlis bulmam burasi cazibe merkezi değil tabi ki massive salary ile aklını karistiraniliyorsan onu deneyeceksin. Ustelik herif fransız onlarin gözunde buranin arabistan çölünden farkı yok sadece clye giden bir çöl diyorlar.
1.5-2 brüt

Enzo Millot, Galatasaray'a gitmek istiyor.

Galatasaray, Stuttgart ile henüz iletişime geçmedi. (Bild)
Alacaksak serbest kalma maddesini ödetirler bize. Serbest kalma bedeli ederinin altında yorumları var bu adam için. Dolayısı ile Stutgard ile iletişimi sallamıyor olabiliriz.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Enzo olayında menajeri mi gel gel yapıyor anlamıyorum ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt