Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.918
- 20.893
- 1.848
hadi artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransa'da da şampiyon olurdu bu kadroserie a'da olsak şu kadroyla şampiyonluk harici herkesi istifaya davet ederdim ben
Fransa'da da şampiyon olurdu bu kadro
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
40 M yollanıp onaylandığı an açıklanır.la şu osimheni açıklayın artık Allah için süreç uzadıkça tüylerim diken diken oluyor yav
Bilmiyorum orada kaç aliyor ki ona gore bir tahminde bulunabiliriz. Eger 1-2 falan alirsa 4 falan etmisizdir diye dusunuyorum.Massive salary 2-2.5 da olabilir Sallai gibi mesela
Herif denilen kadar iyiyse iyi bir maaş ile aklını çelmeye çalısmayi yanlis bulmam burasi cazibe merkezi değil tabi ki massive salary ile aklını karistirabiliyorsan onu deneyeceksin. Ustelik herif fransız onlarin gözunde buranin arabistan çölünden farkı yok sadece clye giden bir çöl diyorlar.o yaştaki adam çok istinai olmadığı sürece 3+ diye bakılmamalı diye öyle dedim.
stuttgart dışında daha fazla baskı yediğin ortamda ne yapacağını kanıtlamış olsa farklı tabi (o zaman zaten serbest kalması bu seviyede olmazdı ayrıda)
Ne diyorsun dostum
1.5-2 brütBilmiyorum orada kaç aliyor ki ona gore bir tahminde bulunabiliriz. Eger 1-2 falan alirsa 4 falan etmisizdir diye dusunuyorum.
Herif denilen kadar iyiyse iyi bir maaş ile aklını çelmeye çalısmayi yanlis bulmam burasi cazibe merkezi değil tabi ki massive salary ile aklını karistiraniliyorsan onu deneyeceksin. Ustelik herif fransız onlarin gözunde buranin arabistan çölünden farkı yok sadece clye giden bir çöl diyorlar.
Alacaksak serbest kalma maddesini ödetirler bize. Serbest kalma bedeli ederinin altında yorumları var bu adam için. Dolayısı ile Stutgard ile iletişimi sallamıyor olabiliriz.Enzo Millot, Galatasaray'a gitmek istiyor.
Galatasaray, Stuttgart ile henüz iletişime geçmedi. (Bild)

Brut 1-2 ise biz net 3/3.5 falan maas verdik bence o zaman. Sallai den fazladır ama 4 vs de degildir gibi.1.5-2 brüt
Olamaz yav şu an dünyanın en formda kalecisi herif
Gardiye açıktan 10m verelim getirirDonnarumma suan dünyanin en iyi kalecisi bence. Üstelik yasi henüz 26. Satis listesine konulsa tonlarca talibi cikar her üljeden. Imkansiz bir transfer. Ha bir mucize olursa onu getiren kisi ve baskan efsane sinifina yükselir.