Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.202
- 12.955
- 2.658
Bilmiyom ama millotu cakmaya ugrasiyorlar vibe var. Biz stoper oynayabilen sag bek ile devam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen seneye gore daha iyiyiz cok sukurde, kaleci olayini daha ciddiyetli ele almalari lazimdi.(Gecen sene doue sureci uzerine jelert bu zamanlarda gelmisti, bol bol zenit ve manchestera davul zurna ucak haberleri vardi sacmasapan sonrasnda)Bunlar transfer yapamaz.
Fbnin şu hazırlık maçını kazanmasına sevindim. Suudi Arapların şampiyonu bizim ezik fbye yeniliyor. Bomboş harcanan paralar. Hiç kafa çalışmıyor bunlarda
sana serbest zeytinimNow spor yasaklandi mi üstad
Ondan ziyade hic konustuk mu, bilgisini aldik minyaz basindan beri meraktayim.(En azindan hani)
Okan hocanin emersonu liste basi gostermesi ter stegen ismiyle beraber (ve digerlerini konusmaua gerek yok gibi bisey daha demis galiba) ihtimalleri azaltiyor bende.
Valla gunun sonunda olursa ne ala, en icime sinen gelmis olur. Edersonun rakamlari ingilizlerin haberlerinde cok yuksek geldi banatürk kaynaklı olmayan pire basınından takip etmeye çalışıyorum
bizimle ilgili mayısta haber oldu soruşturduğumuza fln dair onun dışında bişey göremedik, #bekliyoruz
eyvahAyagim burkuldu
Şuan bi Mario Gomez bile yok ne topcuydu yav 50 gol atmak kolay mıbejekelilere küfür etmiştim birara kusura bakma hakkını helal et kardeşim
Lavukların aldığı sol bek iyi çıkmaz inş dedik ama herif iyi ya baya baya. Loserlık bulaşsın inş
En başa rafa silva yazılır. ondan sonra tabata yazılır hocam tabata diye bir gercekte vardı yaniHagi sniejder falan hikaye diyorsun…
O kadroda quaresma talisca falan vardi di mi?Şuan bi Mario Gomez bile yok ne topcuydu yav 50 gol atmak kolay mı
Valla gunun sonunda olursa ne ala, en icime sinen gelmis olur. Edersonun rakamlari ingilizlerin haberlerinde cok yuksek geldi bana