Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyom ama millotu cakmaya ugrasiyorlar vibe var. Biz stoper oynayabilen sag bek ile devam.

Bunlar transfer yapamaz.
Gecen seneye gore daha iyiyiz cok sukurde, kaleci olayini daha ciddiyetli ele almalari lazimdi.(Gecen sene doue sureci uzerine jelert bu zamanlarda gelmisti, bol bol zenit ve manchestera davul zurna ucak haberleri vardi sacmasapan sonrasnda)

Hadi osi ile kavukcu gardi ugrasti, diger sportifteki ceket ordusu ne yapti belli degil

Ondan ziyade hic konustuk mu, bilgisini aldik minyaz basindan beri meraktayim.(En azindan hani)

Okan hocanin emersonu liste basi gostermesi ter stegen ismiyle beraber (ve digerlerini konusmaua gerek yok gibi bisey daha demis galiba) ihtimalleri azaltiyor bende.

türk kaynaklı olmayan pire basınından takip etmeye çalışıyorum

bizimle ilgili mayısta haber oldu soruşturduğumuza fln dair onun dışında bişey göremedik, #bekliyoruz

Biten Osimheni bile aciklayamiyorlar.
Yani gercekten bittiyse

türk kaynaklı olmayan pire basınından takip etmeye çalışıyorum

bizimle ilgili mayısta haber oldu soruşturduğumuza fln dair onun dışında bişey göremedik, #bekliyoruz
Valla gunun sonunda olursa ne ala, en icime sinen gelmis olur. Edersonun rakamlari ingilizlerin haberlerinde cok yuksek geldi bana

daha giden bir tane topcumuz oldu mu yav?

- franky
- cuesta
- nelsson
- yusuf
- zaniolo

Valla gunun sonunda olursa ne ala, en icime sinen gelmis olur. Edersonun rakamlari ingilizlerin haberlerinde cok yuksek geldi bana

tzolakis ederson'dan iyi kaleci
en azından şut durduruculuğu ve salt reflex bağlamında

bize bu lazım zaten

eddie'nin bizde city'deki gibi bi etkisi olacağını hiç düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt