Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.222
- 36.717
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millot birde su durumdan olmaz artik hoca 3lü orta sahayi benimsedi. Önceki gibi mertensli orta sahayla oynamiyoruz. Yani gizli bi forvet yok. Daha cok bi 6 ikitane 8 le oynuyoruz, buda son maclarda cok iyi isledi. Lemina torreira sara.
Deportivo deyince aklıma Djalminha geldi. Her transfer döneminde Djalminha'nın gelmesini bekliyordum.bayern olacakmışız
bizden olsa olsa deportivo la coruna olur
Zaten verirler demedim. Fazla çıkamayız demek istedimVermezler
Kaptan olacakmış milan'da transfer olmaz o. 64 yıl sonra ilk İtalyan olmayan kaptan.
Özkanım Zaniolo, Köhn, Frankowski, Yusuf, Ahmet, Cuesta, Nelsson bunların hepsinin gitmesi gerekiyor. Köhn kalabilirdi belki de ama kontenjan yemeye değmez zaten solbek dolu. Önde desen öne daha sükseli topçu veya 12+2 nin +2si kontenjanından genç oyuncu çözülür.Şu Nelson ile cuestayi satmak osimhen transferinden çok daha zor. 3 5 bakmayıp göndermek lazım. Yerine net bir tane alınmalı fazlya gerek yok
Olabilir ama osimhenden sonra bidaha trink 20m€ yatirabilcegimiz bi durum yok gibi. Ve daha saranin parasini ödememisken millota gidilecegini sanmiyorum. Ancak satis olacak örnegin sara veya opsiyonlu satmaya razi olacak stuttgart. Zor is bence. Ama stuttgartta inanilmaz derecede satmaya merakli, bu biraz düsündürücü. Belki bu yüzden opsiyon olabilir. Oyuncu baski yapacak sonunda. Ama yinede düsündürücü, stuttgart neden bukadar hevesli.Millot gayet merkez orta saha oynayabilen bir oyuncu deniyor. Oynamış da baya. 8-10 arası diyebiliriz kendisine.
hayırlı olsun.Bjk bizim Jelert'i sormuş