Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millot birde su durumdan olmaz artik hoca 3lü orta sahayi benimsedi. Önceki gibi mertensli orta sahayla oynamiyoruz. Yani gizli bi forvet yok. Daha cok bi 6 ikitane 8 le oynuyoruz, buda son maclarda cok iyi isledi. Lemina torreira sara.

Millot gayet merkez orta saha oynayabilen bir oyuncu deniyor. Oynamış da baya. 8-10 arası diyebiliriz kendisine.

Lig başlayana kadar tamamen uzak durmaya karar verdim ,ara ara haberlere bakıyorum da fener kitlesine laf ediyoruzda bizim taraftarda da çok ciddi boyutta gerizekalilar çok yani tam ülke profilini yansitiyorlar 0 sorgulama 0 algılama low iq tipler o yüzden çok içli dışlı olmamak daha saglikli

Şu Nelson ile cuestayi satmak osimhen transferinden çok daha zor. 3 5 bakmayıp göndermek lazım. Yerine net bir tane alınmalı fazlya gerek yok
Özkanım Zaniolo, Köhn, Frankowski, Yusuf, Ahmet, Cuesta, Nelsson bunların hepsinin gitmesi gerekiyor. Köhn kalabilirdi belki de ama kontenjan yemeye değmez zaten solbek dolu. Önde desen öne daha sükseli topçu veya 12+2 nin +2si kontenjanından genç oyuncu çözülür.

Geçen sezon başında 10m falan beğenmiyorduk Nelsson için. Çok değersizleştirdik. Davinson geldikten kısa süre sonra yapacaktık satışını, hala kağıt üzerinde düzenli oynuyormuş gibi görünürken. Nelsson'u kiralık gönderip yerine Cuesta çöpünü 8'e alırsan Nelsson'un değeri 8'in altına düşer tabi. Nelsson'dan 8m alalım bari de Cuesta çöpünün parası çıkmış olsun en azından. Aslında rahat 10m eder Nelsson da işte bir süredir oynamamış oyuncu statüsüne düştü, artık o kadar verecek birini bulmak zor.

adam akilli birde genc potansiyel bulmak lazim.
yusufdan olmayacak cok kötü, keza ahmeddende olmayacak. gidecekler zaten belli gibi. bir tek zaniolodan emin olamiyorum.

Millot gayet merkez orta saha oynayabilen bir oyuncu deniyor. Oynamış da baya. 8-10 arası diyebiliriz kendisine.
Olabilir ama osimhenden sonra bidaha trink 20m€ yatirabilcegimiz bi durum yok gibi. Ve daha saranin parasini ödememisken millota gidilecegini sanmiyorum. Ancak satis olacak örnegin sara veya opsiyonlu satmaya razi olacak stuttgart. Zor is bence. Ama stuttgartta inanilmaz derecede satmaya merakli, bu biraz düsündürücü. Belki bu yüzden opsiyon olabilir. Oyuncu baski yapacak sonunda. Ama yinede düsündürücü, stuttgart neden bukadar hevesli.

Davinson'un ilk geldiği yıl birer aydan 2 defa kas sakatlığı yaşamıştı. O ara Nelson sayesinde kötü geçmedi. Bence satılmaması isabetiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt