Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.275
- 40.015
- 3.413
İNANMIYORUM İNANMIYORUM İNANMIYORUM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İNANMIYORUM İNANMIYORUM İNANMIYORUM
Kombineden 30-40 geliyordur 180 bine bilet satılıyor yav ortalama olarak 60 bin civarına geliyor.Loca'dan nereye kalıyor 110 milyon avro yav.
Bir ihtimal satılsa bile ödemeler taksit halinde geliyordur peşin satılmamıştır.Bilmiyorum. Belki herkese 2-3 yıl satamamışlardır. Boşaltanları geri satmış olabilirler.
Ya da diğer seçenek haber kolpadır.
Bu Can Bedel doğrudan yönetimdeki transfer dışı konulardan sorumlu yöneticilerle bayağı irtibat halinde olduğu için bu düşük bence ama yönetici sallamış olabilir
Geçen sene bilançosunda 65 milyon € falandı sanırım zatenGider kalemleri de var ama stadın tüm gelirleri demiyor localardan bize o kadar para kalmaz. 110 milyon TL tamam ama Avro değildir.
Hayır sana değil Dursun başkana yazdımYanlış alıntı?
Fb ile ilgilenmiyoruz dostumşu haliyle 2 fb kalecisinden de iyi
80 falan stat geliri benim bildiğim, aslında satışa çıkanları toplayıp çarpsak hesaplarız, hepsi satıldı malumBilmiyorum. Belki herkese 2-3 yıl satamamışlardır. Boşaltanları geri satmış olabilirler.
Ya da diğer seçenek haber kolpadır.
Bu Can Bedel doğrudan yönetimdeki transfer dışı konulardan sorumlu yöneticilerle bayağı irtibat halinde olduğu için bu düşük bence ama yönetici sallamış olabilir