Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum. Belki herkese 2-3 yıl satamamışlardır. Boşaltanları geri satmış olabilirler.

Ya da diğer seçenek haber kolpadır.

Bu Can Bedel doğrudan yönetimdeki transfer dışı konulardan sorumlu yöneticilerle bayağı irtibat halinde olduğu için bu düşük bence ama yönetici sallamış olabilir
Bir ihtimal satılsa bile ödemeler taksit halinde geliyordur peşin satılmamıştır.

Bir başkan kasada bir sürü para var diye açıklama mı yapar yahu. Dursun Özbek'in falsosuz bir işi yok.

Bilmiyorum. Belki herkese 2-3 yıl satamamışlardır. Boşaltanları geri satmış olabilirler.

Ya da diğer seçenek haber kolpadır.

Bu Can Bedel doğrudan yönetimdeki transfer dışı konulardan sorumlu yöneticilerle bayağı irtibat halinde olduğu için bu düşük bence ama yönetici sallamış olabilir
80 falan stat geliri benim bildiğim, aslında satışa çıkanları toplayıp çarpsak hesaplarız, hepsi satıldı malum

Dursun başkanın kasamız dolu açıklamalarından sonra Galatasaray'a talip olduğu her futbolcu için çekilecek asgari bonservis 20 milyon Euro falan olacak

Localar en ucuzu 60 bin dolar.

Kombineler ve vipler
86AC97EC-4F88-4E01-9498-6DDEB090FE70.webp
0FDB7439-0DBE-4C83-988F-C29A1CEFC2E7.webp

Şuradan totalde 80 milyon civarı kazanılıyordur Muhtemelen. Locayı çıkarsan ortalama 40 bin kombineyi 40 binden satıyor olsa kulüp 37 milyon euro civarı para yapıyor.
Deli dehşet gelir potansiyeli var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt