- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.891
- 2.693
İcardi takımla tam idmanlara başladı mı yoksa sadece bazı bölümleri mi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözlesme tazeleniyor victor yerine viktor yazdik.Evet jkya bu kadar zaman ayirmak bile gereksizdi.victor james osimhen isimli topcu oglu topcu nerede kardesim ?
Sanırım rakibe top göstermediğimiz için renkdaş.Biz niye evimizde 4 yemiyoruz arkadaş kiskaniyorum büyük besiktasi baksana akiyor Ortadan rafa silvaa sol bek'e bak jurasek Allah'ım böyle bek görmedim udakhai tank gibi adam top geçer adam geçmez.
Sicak etkisini arttiriyor gibi.Şu evrak mevzusu troll mu gerçek mi acab çok mu zar yani jssjs
Bence peşinat için, gelecek peşinatı bekliyoruzŞu evrak mevzusu troll mu gerçek mi acab çok mu zar yani jssjs
Şu evrak mevzusu troll mu gerçek mi acab çok mu zar yani jssjs
Romano'nun Here we go haberinden tam 10 gün sonra resmi olarak açıklanmış.
Krala biraz saygı. Üstüne Falcaolar Icardiler Osimhenler geldi ama hiçbiri rekorunu kıramadı
Yurt dışında da bir takım alınmalı tabiki. özellikle portekiz ve belçikada yabancı sınırı yok ve geliştirmeci ligler.
Ülke içi takım olayı şöyle güzel transfer işleri çok daha kolay ve 18 yaş altı futbol uluslarası gönderemiyorsun.
Benim aklımdaki olay şu. GALA GROUP
-1. ligde Galatasaray B
Burada bütçesel olarak çok düşük olan yetenekleri hem yurt içi hem yurt dışı dene, alt yapı oyuncuları da burada oynasın.
-Portekiz 2. liginde tesisleşmesi alt yapısı hazır olan bir takım.
Burada her türlü scouting yap ve alt yapından çıkan süper yetenekleri ve Galatasaray Bden tecrübelileri transfer et
-Türkiye genelinde 20-25 amatör ve pro takımla kardeş takım işbirlikleri. Bu takımlarla know how paylaşımı, hastane hizmetleri, tesis ve çim bakımı yardımlaşmaları ve en önemlisi yetenekli oyuncuları buralara yerleştirme. Her yetenekli gördüğünü alt yapıya alamazsın.
Yine bu tüm takımlara yapacağın organizasyonlar, turnuvalar