Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi takımla tam idmanlara başladı mı yoksa sadece bazı bölümleri mi var

Biz niye evimizde 4 yemiyoruz arkadaş kiskaniyorum büyük besiktasi baksana akiyor Ortadan rafa silvaa sol bek'e bak jurasek Allah'ım böyle bek görmedim udakhai tank gibi adam top geçer adam geçmez.
Sanırım rakibe top göstermediğimiz için renkdaş.

En son Cagliari maçında eksik kadroyla %68 topla oynamıştık.

Şu evrak mevzusu troll mu gerçek mi acab çok mu zar yani jssjs

Nerdeeeeen nereyeeee...

1753364839495-webp.295945

bence mevzu pay, kardan yerine satistan pay dersek isler karisir. tamam dünyaynin en iyi forvetide 100m adam alinmaz.

Yurt dışında da bir takım alınmalı tabiki. özellikle portekiz ve belçikada yabancı sınırı yok ve geliştirmeci ligler.

Ülke içi takım olayı şöyle güzel transfer işleri çok daha kolay ve 18 yaş altı futbol uluslarası gönderemiyorsun.

Benim aklımdaki olay şu. GALA GROUP

-1. ligde Galatasaray B
Burada bütçesel olarak çok düşük olan yetenekleri hem yurt içi hem yurt dışı dene, alt yapı oyuncuları da burada oynasın.
-Portekiz 2. liginde tesisleşmesi alt yapısı hazır olan bir takım.
Burada her türlü scouting yap ve alt yapından çıkan süper yetenekleri ve Galatasaray Bden tecrübelileri transfer et

-Türkiye genelinde 20-25 amatör ve pro takımla kardeş takım işbirlikleri. Bu takımlarla know how paylaşımı, hastane hizmetleri, tesis ve çim bakımı yardımlaşmaları ve en önemlisi yetenekli oyuncuları buralara yerleştirme. Her yetenekli gördüğünü alt yapıya alamazsın.

Yine bu tüm takımlara yapacağın organizasyonlar, turnuvalar

Hatırladığım kadarıyla erden Timur Belçika’dan bir takım satın almıştı aslında o ve onun gibi zengin işadamlarını bir konsorsiyum altına toplayıp birden fazla takımlı bir multiclup projesi yapılabilir tabi burada bu işadamlarının güvenilir kişiler olması lazım kulüpte data desteği sağlar ve gençleri yollar kasadan da bir şey çıkmaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

GD: Galatasaray QNB'den teminat mektubunun aldı. Evrak yarın İtalya'ya Napoli başkanına gidecek. De Laurentis imzayı atarsa yarın KAP açıklaması yapılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt