o zaman 300 binlik jelert ,250 binlik cuesta nasıl bu paralara geldi/getirildi hadi onuda tartışalım.Bu paralara 10 tane Arda alınsaydı takım kurardın.Jelert parasına yeminle 10 tane sağbek alınırdı altliglerden.
Ayrıca Musleranın gideceği 2 sene önceden belliydi. 2 senedir 100 defa bir kaleciyle el sıkışılırdı.Muslerayı yine kandırırız ikna ederiz diyemi düşünüldü ki??Çok saçma ama aklıma birtek bu geliyor maalesef.
Tam olarak öyle düşünüldü.
Muslera'nın gideceği daha YB maçından sonra belliydi.
O zamandan başlayacaksın sen daha alttan alta.
Mart gibi de ısıtıp bütün görüşmeleri yapacaksın. 1 Haziran'da ilk transferin kaleci olacak.
Kaleci dediğin takımla kamp yapmazsa olmaz.
Ağustos geldi kaleci alınmadı. Alışana kadar Ekim olacak. Günay'ın refleksler ve ayağı iyi ama 34 yaşında pat diye refleksler gerilerse gerisi yok.
Bir kere kendisi çizgi kalecisi ve sırf bu yüzden büyük maçlarda ve Avrupa'da daha çok pozisyon veririz. Ayrıca rekabetin olmadığı yerde gerileme de olur.
Ben Muslera'yı efsaneyi kesiyorum ya noktasından tek alternatifim noktasına gelecek adam.
Kasa da yok 200 var, yok BB'den çıktık bakın.
Hani nerede Osimhen 1 haftadır ıslak imza, 3 haftadır teminat vs.
GSYİAD engel çıkarmıyorsa sırf Kavukçu yıpransın diye başka bir şey demiyorum. Madem bitti transfer açıklanır.
Adam geçen sene kamp yapmadı, zorlandım dedi. 2 sene üst üste kamp geçirmedi Osimhen.