Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabirsizlik hakim
Sakin kalalim.
Osimhen chapterini olumlu astik cok sukur.

Kaleci durumu an itibariyle daha fatal.

Ucak vs goruntusunden sonra 300 sayfa kaleci alooo istifaa heee hoooy diye delireceksiniz zaten.

(Tabii cat cat aciklamalar arka arkaya patlar, yarinki kurulunda ali kocu kipkirmizi yaparsak ayri)
Oshimen konusunda bugün bir gelişme olmalı artık Sevgili Can .Sabır biliyorum ama artık şu sıcakta sabır kelimesi kifayetsiz kalıyor.Yada çıkıp adam gibi şundan bekliyoruz denilmeli artık.Yok imza yok bir harf yok teminat. Offfffff..

o zaman 300 binlik jelert ,250 binlik cuesta nasıl bu paralara geldi/getirildi hadi onuda tartışalım.Bu paralara 10 tane Arda alınsaydı takım kurardın.Jelert parasına yeminle 10 tane sağbek alınırdı altliglerden.
Ayrıca Musleranın gideceği 2 sene önceden belliydi. 2 senedir 100 defa bir kaleciyle el sıkışılırdı.Muslerayı yine kandırırız ikna ederiz diyemi düşünüldü ki??Çok saçma ama aklıma birtek bu geliyor maalesef.

Tam olarak öyle düşünüldü.

Muslera'nın gideceği daha YB maçından sonra belliydi.

O zamandan başlayacaksın sen daha alttan alta.

Mart gibi de ısıtıp bütün görüşmeleri yapacaksın. 1 Haziran'da ilk transferin kaleci olacak.

Kaleci dediğin takımla kamp yapmazsa olmaz.

Ağustos geldi kaleci alınmadı. Alışana kadar Ekim olacak. Günay'ın refleksler ve ayağı iyi ama 34 yaşında pat diye refleksler gerilerse gerisi yok.

Bir kere kendisi çizgi kalecisi ve sırf bu yüzden büyük maçlarda ve Avrupa'da daha çok pozisyon veririz. Ayrıca rekabetin olmadığı yerde gerileme de olur.

Ben Muslera'yı efsaneyi kesiyorum ya noktasından tek alternatifim noktasına gelecek adam.

Kasa da yok 200 var, yok BB'den çıktık bakın.

Hani nerede Osimhen 1 haftadır ıslak imza, 3 haftadır teminat vs.

GSYİAD engel çıkarmıyorsa sırf Kavukçu yıpransın diye başka bir şey demiyorum. Madem bitti transfer açıklanır.

Adam geçen sene kamp yapmadı, zorlandım dedi. 2 sene üst üste kamp geçirmedi Osimhen.

Oshimen konusunda bugün bir gelişme olmalı artık Sevgili Can .Sabır biliyorum ama artık şu sıcakta sabır kelimesi kifayetsiz kalıyor.Yada çıkıp adam gibi şundan bekliyoruz denilmeli artık.Yok imza yok bir harf yok teminat. Offfffff..
Tam katilmiyorum,

TR de boyle bir transfer yok, bu ekonomide bu odeme altina imza atma cesareti ilk defa oluyor (2 sene once bu para BB sonu demekti mesela)

Yonetimi burda elestirmiyorum(surec basinda sartlari haziranda konusabilirlerdi elestirim hala var ama gectik orayi, vaziyet bugunku haline gelmesinden sonra elestirim yok)sorun olsa zaten salca olan baska gundemler cikardi yabanci basinda... Taraftar rahatlasin diye haber verecek halleri yok. Inanilmazda uzun sure gecmedi.

Baktiginsa 20 gun oldu tum surec. Top 5 forvetlerden biri avrupada. TR sartlarinda 2 ay falan surerdi. Osimhen'in tutumu sayesinde zaten boyle oluyor. Dunden bugune degismeyecegine gore , here we go gorduk ve bu is bitti. Tamamen burokrasisini bekliyoruz ve spk, florya, bb gundemlerinin icinde oluyor bunlar. Yonetim nezdinde "sabir" hususunda haklari var.

Bu aksama kadar belli olacak beklentisindeyim.

Yonetim elestirim kaleci hususunda ozellikle.

Keten sane için de fener demişti galiba sonra imzayı attı umarım edersonda ters bir durum olur. Lenger gibi kaleciye o kadar para vermeyek

Tam olarak öyle düşünüldü.

Muslera'nın gideceği daha YB maçından sonra belliydi.

O zamandan başlayacaksın sen daha alttan alta.

Mart gibi de ısıtıp bütün görüşmeleri yapacaksın. 1 Haziran'da ilk transferin kaleci olacak.

Kaleci dediğin takımla kamp yapmazsa olmaz.

Ağustos geldi kaleci alınmadı. Alışana kadar Ekim olacak. Günay'ın refleksler ve ayağı iyi ama 34 yaşında pat diye refleksler gerilerse gerisi yok.

Bir kere kendisi çizgi kalecisi ve sırf bu yüzden büyük maçlarda ve Avrupa'da daha çok pozisyon veririz. Ayrıca rekabetin olmadığı yerde gerileme de olur.

Ben Muslera'yı efsaneyi kesiyorum ya noktasından tek alternatifim noktasına gelecek adam.

Kasa da yok 200 var, yok BB'den çıktık bakın.

Hani nerede Osimhen 1 haftadır ıslak imza, 3 haftadır teminat vs.

GSYİAD engel çıkarmıyorsa sırf Kavukçu yıpransın diye başka bir şey demiyorum. Madem bitti transfer açıklanır.

Adam geçen sene kamp yapmadı, zorlandım dedi. 2 sene üst üste kamp geçirmedi Osimhen.
Oshimende hafif sakatlık var deniliyor.Gelri gelmez oynamayacak ki.Bunuda unutmayalım.

Oshimende hafif sakatlık var deniliyor.Gelri gelmez oynamayacak ki.Bunuda unutmayalım.

Sakatlık kısmından bağımsız Ağustos oldu adam daha tek idman yapmadı.

Bugün gelse Eylül 15'e kadar ilk 11 ancak olur.

15 yıllık kariyerinin 2 senesinde sıfır yaz kampı yapmış olacak düşünün.

Tam katilmiyorum,

TR de boyle bir transfer yok, bu ekonomide bu odeme altina imza atma cesareti ilk defa oluyor (2 sene once bu para BB sonu demekti mesela)

Yonetimi burda elestirmiyorum(surec basinda sartlari haziranda konusabilirlerdi elestirim hala var ama gectik orayi, vaziyet bugunku haline gelmesinden sonra elestirim yok)sorun olsa zaten salca olan baska gundemler cikardi yabanci basinda... Taraftar rahatlasin diye haber verecek halleri yok. Inanilmazda uzun sure gecmedi.

Baktiginsa 20 gun oldu tum surec. Top 5 forvetlerden biri avrupada. TR sartlarinda 2 ay falan surerdi. Osimhen'in tutumu sayesinde zaten boyle oluyor. Dunden bugune degismeyecegine gore , here we go gorduk ve bu is bitti. Tamamen burokrasisini bekliyoruz ve spk, florya, bb gundemlerinin icinde oluyor bunlar. Yonetim nezdinde "sabir" hususunda haklari var.

Bu aksama kadar belli olacak beklentisindeyim.

Yonetim elestirim kaleci hususunda ozellikle.
HAyır tabii ki hemfikiriz de.Çıkıp birileri gün gün bu önemli olayı net olarak anlatmalı.Tabiiki vardır bildikleri ama paylaşsalar ne kaybederler.Hep gazeteciler ,Yürekli anbean anlatıyor yönetim net anlatsa çok daha doğru bir yol olmaz mı.Demem budur.Bugün net bir cevap gelmez ise en azından çıkıp C.tesi Pazar Ptesi tarih vererek net nokta atışı.Ben bundan bahsediyorum.

HAyır tabii ki hemfikiriz de.Çıkıp birileri gün gün bu önemli olayı net olarak anlatmalı.Tabiiki vardır bildikleri ama paylaşsalar ne kaybederler.Hep gazeteciler ,Yürekli anbean anlatıyor yönetim net anlatsa çok daha doğru bir yol olmaz mı.Demem budur.Bugün net bir cevap gelmez ise en azından çıkıp C.tesi Pazar Ptesi tarih vererek net nokta atışı.Ben bundan bahsediyorum.
HY uzerinden veriyorlar iletisimi zaten iste bu transferde.

Resmi imzalar atilmadan yoneticinin konusmasi dogru olmaz kesinlikle, hele hele bu kadar hassas transferde.

Genel anlamda iletisim zaten icler acisi, konusayim derken sacmalarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt