Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bana göre bu transferde en güvenilir kaynak. İmzalar atılsın artık ve bu akşam en kötü geliş tarihi açıklansın.

Son düzenleme:
Kerem Ovet > düşünen adam heykeli ppli kolpaci, Sava Paşa cart curt

şu belçikalı genç kaleciye kaç istiyorlar

onunla ilgili iddialar çok güçlüydü

avusturyadaki kampa gidip görüşmüş bizimkiler
15-20 diye görmüştüm sanki. Bizimkiler maaşa 8 vermektense düşük maaşa böyle bir şeye girebilirler ki bana da bu daha mantıklı geliyor tek sıkıntı benim açıdan kaleciyi bilmiyorum denildiği gibi iyiyse ben Belçikalı kaleci tarafında olurdum.

Son düzenleme:
Kerem Ovet > düşünen adam heykeli ppli kolpaci, Sava Paşa cart curt
o hesaplar zaten çöpte

kerem ne üye olduğu için camia içinden haber çıkarabiliyor (kimseye ters düşmemeyim diyordur muhtemelen)
transfer isimlerinde de vole de ki Berk'ten alıyordur haber - o nereden alıyorsa artık.

2 aydır 1 tane kaleci alamayıp herkesten red yeme işi birini hatirlatiyor

15-20 diye görmüştüm sanki. Bizimkiler maaşa 8 vermektense düşük maaşa böyle bir şeye girebilirler ki ban da bu daha mantıklı geliyor tek sıkıntı benşm açıdan kaleciyi bilmiyorum denildiği gibi iyiyse ben Belçikalı kaleci tarafında olurdum.
o ya da Tzolakis (bonservis beklentisi soru işareti tabi)

ederson hesabında maliyet zaten 20 üzerine çıkıyor bakınca.

Hadi artık be abicim osimhenin yaptığı tatil yeter gelsin başalsın bi an çnce

Matt Moretto diyorsa doğrudur.

Bitsin artık bugün.

galatasaray taraftarinin mentali cok zayif maalesef. transfer biraz gecikir aglarlar olduk bittik tranfer yapamicaz diye. mac basliklarinda gol yeriz aglarlar olduk bittik bu mac donmez diye. demek bunlar profesyonel futbolcu veya teknik direktor olsa macin ikinci dakikasinda altina sicacak. zoru gorunce bu kadar kolay panik olan bir topluluk gormedim ben.
Neredeyse her şeyin bu kadar iyi gittiği bir ortamda böyle panik yapıp ağlamak zırlamak bana artık ya aşırı şımarıklığı ya da zeka geriliğini gösteriyor. Sakatlık ya da ekstrem bir durum olmazsa bu takım bu sene hem daha rahat şampiyon olacak hem de ŞL'de beklentimizin üzerine çıkacak. Beklentiyi şişirme amacıyla söylemiyorum, yani çeyrek final falan hala gerçekçi değil ama güzel bir şeyler yapabiliriz gibi geliyor bana.

Bu sürekli şikayet edenler hayatlarında bir tane bile gerçek iş yapmamışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt