Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.207
- 36.703
- 3.798
Bana göre bu transferde en güvenilir kaynak. İmzalar atılsın artık ve bu akşam en kötü geliş tarihi açıklansın.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manutd istiyormus 15+şu belçikalı genç kaleciye kaç istiyorlar
onunla ilgili iddialar çok güçlüydü
avusturyadaki kampa gidip görüşmüş bizimkiler
15-20 diye görmüştüm sanki. Bizimkiler maaşa 8 vermektense düşük maaşa böyle bir şeye girebilirler ki bana da bu daha mantıklı geliyor tek sıkıntı benim açıdan kaleciyi bilmiyorum denildiği gibi iyiyse ben Belçikalı kaleci tarafında olurdum.şu belçikalı genç kaleciye kaç istiyorlar
onunla ilgili iddialar çok güçlüydü
avusturyadaki kampa gidip görüşmüş bizimkiler
o hesaplar zaten çöpteKerem Ovet > düşünen adam heykeli ppli kolpaci, Sava Paşa cart curt
o ya da Tzolakis (bonservis beklentisi soru işareti tabi)15-20 diye görmüştüm sanki. Bizimkiler maaşa 8 vermektense düşük maaşa böyle bir şeye girebilirler ki ban da bu daha mantıklı geliyor tek sıkıntı benşm açıdan kaleciyi bilmiyorum denildiği gibi iyiyse ben Belçikalı kaleci tarafında olurdum.
Neredeyse her şeyin bu kadar iyi gittiği bir ortamda böyle panik yapıp ağlamak zırlamak bana artık ya aşırı şımarıklığı ya da zeka geriliğini gösteriyor. Sakatlık ya da ekstrem bir durum olmazsa bu takım bu sene hem daha rahat şampiyon olacak hem de ŞL'de beklentimizin üzerine çıkacak. Beklentiyi şişirme amacıyla söylemiyorum, yani çeyrek final falan hala gerçekçi değil ama güzel bir şeyler yapabiliriz gibi geliyor bana.galatasaray taraftarinin mentali cok zayif maalesef. transfer biraz gecikir aglarlar olduk bittik tranfer yapamicaz diye. mac basliklarinda gol yeriz aglarlar olduk bittik bu mac donmez diye. demek bunlar profesyonel futbolcu veya teknik direktor olsa macin ikinci dakikasinda altina sicacak. zoru gorunce bu kadar kolay panik olan bir topluluk gormedim ben.