Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.216
- 7.643
- 2.568
ortega nasıldı geçen sene
izleyen var mı ufak bir özet please
izleyen var mı ufak bir özet please
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu belçikalı genç kaleciye kaç istiyorlar
onunla ilgili iddialar çok güçlüydü
avusturyadaki kampa gidip görüşmüş bizimkiler
Evraklar hazırlandı simdi imzalar hazırlanıyor. En guzel imzayi atmak icin 3-4 gun imza idmani yapacaklarmış.@Murat Kara evraklar hazırlanıyor rengim
İlk kısma katılıyorum da şampiyonluk ve Avrupa başarısını olmayacak olaylar çok etkiliyor. Sakatlık ya da Osi piyangosu gibi piyango tüm detayları değiştirebilir, daha iyi resim eylülde çıkar.Neredeyse her şeyin bu kadar iyi gittiği bir ortamda böyle panik yapıp ağlamak zırlamak bana artık ya aşırı şımarıklığı ya da zeka geriliğini gösteriyor. Sakatlık ya da ekstrem bir durum olmazsa bu takım bu sene hem daha rahat şampiyon olacak hem de ŞL'de beklentimizin üzerine çıkacak. Beklentiyi şişirme amacıyla söylemiyorum, yani çeyrek final falan hala gerçekçi değil ama güzel bir şeyler yapabiliriz gibi geliyor bana.
Bu sürekli şikayet edenler hayatlarında bir tane bile gerçek iş yapmamışlar.
Ederson yedek kalmayı kabul etmeyecektir City tutmak istese bile oyuncunun kararı süreci belirleyecektir
Gidişatı görmek lazım evet.İlk kısma katılıyorum da şampiyonluk ve Avrupa başarısını olmayacak olaylar çok etkiliyor. Sakatlık ya da Osi piyangosu gibi piyango tüm detayları değiştirebilir, daha iyi resim eylülde çıkar.
kaleci işini cundmeistera emanet edeceğiz , furkan gene davranmaz ise.@Hayri Cund 'un nöbet açmasını bekliyor Viktor
11 olacakmış garanty almışBelki trafford yedek kalır.
1.kaleci hala ederson olacakmısEderson yedek kalmayı kabul etmeyecektir City tutmak istese bile oyuncunun kararı süreci belirleyecektir