Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakika : Napoli DeLoratis kalemi eline aldı , imzanı ilk kıvrımı tamamlandı...

utd falan istiyor onu alamayiz kuluple alakali bir sey degil utd nin elinden adam alamaz hatip kisiyle alakali bir sey
şu belçikalı genç kaleciye kaç istiyorlar

onunla ilgili iddialar çok güçlüydü

avusturyadaki kampa gidip görüşmüş bizimkiler

Ederson yedek kalmayı kabul etmeyecektir City tutmak istese bile oyuncunun kararı süreci belirleyecektir

Neredeyse her şeyin bu kadar iyi gittiği bir ortamda böyle panik yapıp ağlamak zırlamak bana artık ya aşırı şımarıklığı ya da zeka geriliğini gösteriyor. Sakatlık ya da ekstrem bir durum olmazsa bu takım bu sene hem daha rahat şampiyon olacak hem de ŞL'de beklentimizin üzerine çıkacak. Beklentiyi şişirme amacıyla söylemiyorum, yani çeyrek final falan hala gerçekçi değil ama güzel bir şeyler yapabiliriz gibi geliyor bana.

Bu sürekli şikayet edenler hayatlarında bir tane bile gerçek iş yapmamışlar.
İlk kısma katılıyorum da şampiyonluk ve Avrupa başarısını olmayacak olaylar çok etkiliyor. Sakatlık ya da Osi piyangosu gibi piyango tüm detayları değiştirebilir, daha iyi resim eylülde çıkar.

Osimhen loading

images.webp

Şu oyuncu satışlarından en azından 20 milyon çıkarın lütfen. Bu kadar beceriksiz olmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt