- 29 Ocak 2024
- 8.254
- 7.015
- 568
Yakıştı ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dembele hakikaten öyle bir para mı alıyor yavdonnarumma’nın derdi mesela dembele 50 alırken ben niye 10 alıyorum sane maaşına bizde oynar
Dursun Ahmet Bulut tarifesi uygular 2 yilakomisyonlardan 30 M borçu çıkacağız 2 yılda herife![]()
Yav Vasfi uydurma mabadından 9-10 net alıyor Dembele.donnarumma’nın derdi mesela dembele 50 alırken ben niye 10 alıyorum sane maaşına bizde oynar
osimhen içinde 4 aylığına geldi diyorlardı aslanımDonnarumma gelme ihtimali varsa da 1 senelik gelir. Uyguna binservisi alınıp, 1 sene sonunda istediği takıma, istediği şartlarda transferine izin verilir. Tabi Galatasaray'imiza aşık olma ihtimali de hayli fazla.
bize de almanların gözbebeği yeni klinsmann Berkant diye birini getirdiler , yanına da 100 metreyi en hızlı koşan futbolcu Pinto diye birini yutturdularŞimdi ki gençler çok şanslı
Bize marek heinzı yıldız carruscayı wonderkid diye kakalıyorlardı
Yok yaw. Osimhen'den 1.2 alacakmış. Gayet makul değil mi?komisyonlardan 30 M borçu çıkacağız 2 yılda herife![]()
Çoğunda dizinin üstüne çökmüştü. Bir köşeye atlasa 4-5 tane denk gelirdi zaten. Bu arada ben de maçtaydım.Ankarada maçtayız kale arkasında ; gençler maçı 18 penaltının hepsinde terse yatmıştıbende onu unutamıyorum..18-17 maç mı biter yav
öyle deme beştaşta orkun fenerbahçede duran emmi varDonnaruma'yı olur da alırsak rakipler psikolojik açıdan pert olur senelerdir kaleci-forvet konusunda adamların içinden geçtik.
Donnaruma - Osimhen hattı 5 yıl kafadan ambargo demek bunları kadroda görünce rakiplerin elleri ayakları titrer.
Araplar dışında kimse 1 sen sözleşmesi kalmış oyuncuya 30m vermez bence. Belki manu böyle bir saçmalık yapabilirDomaluma’yı 5 yıl 150 taksit 30 m euro bonservise PSG bırakırsa alırız.
valla öyle yapmasa iyi olur - adam baya bir yere girip çıkabiliyor.Dursun Ahmet Bulut tarifesi uygular 2 yila
Ederson isi kesin olmadimi admirim? Seni de mi kandirdilar?Gardi’deki İtalya bağlantısı da acayip ha
Adam herkesin aklını çeliyor
Donnarummaya 10 maaş vermişizdir ve gelirim demiştir muht
Paragözün teki zaten Milanlılar çok sövdü arkasından.