Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.248
- 25.617
- 2.598
Yurtdışı kaynaklarda girmeye başladı haberi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
murat ıda yemledi muhtemelen öyle dalga gecer gibi konustuydu murat o yayında ben biliyorum o ismi dediğinde. :d donnaruma ya o tepkiyi verecek adam değil murat asık.bir kaç hafta önce haluk un bahsettiği kaleci italyadan dediği, öyle bi isiim ki su an söyleyemem dediği kaleci donnaruma çıkarsa haluk un da tassaklarını gscimbom bannerinin yanına koyalım.
donnarumma’nın derdi mesela dembele 50 alırken ben niye 10 alıyorum sane maaşına bizde oynar
Donnaruma alınacak ama sağ bek alınmayacak, ok mu
Eldeki çer çöpu satip kaynak yaratsinlar. Onu da mi florya veya bedelli yapsin allah allahYav gelir belli gider belli.
Kredi çekemezsin olmayanı da harcayamazsın.
Osi’ye 40 cash verdiğin anda o kasa ciddi daralacak.
Giren para da da belli 80 bedelli 50 florya
30u BBye verdin 100 var maks ama bunlar sürekli gelirler değiller.
ok tabi sallai oynarDonnaruma alınacak ama sağ bek alınmayacak, ok mu
işin espirisindeyim tabii - 1.2 si hiç bir şey , ben 4 görmüştüm tivitterda ama tabii oralar bilemeyeceğimiz detaylar sonuçta.Yok yaw. Osimhen'den 1.2 alacakmış. Gayet makul değil mi?
bu transfer olursa foruma ne ısmarlıyorsun dostumYurtdışı kaynaklarda girmeye başladı haberi![]()
Hani nerde lütfen söyleyinYurtdışı kaynaklarda girmeye başladı haberi![]()
Donnarumma dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri.Araplar dışında kimse 1 sen sözleşmesi kalmış oyuncuya 30m vermez bence. Belki manu böyle bir saçmalık yapabilir
Yurtdışı kaynaklarda girmeye başladı haberi![]()
Derdi paraysa kesin araplar araya girer ve bu da oraya giderben esas Donnaruma neden PSG'den ayrılığı düşünüor anlamış değilim.
başarı var- o kadro ,o oyun zaten bir kaç sene CL son 4 favorisi görünür.
tüm derdi para mı yani.
Aynen hele birde dolu dizgin gidersek, Avrupa'daki kalbur üstü topçular, noluyo lan orada diyebilirler.osimhen içinde 4 aylığına geldi diyorlardı aslanım
Taksit maksit salarlarsa 30a kadar bons verilir de gaza gelmemek lazım, çok zor iş.Eldeki çer çöpu satip kaynak yaratsinlar. Onu da mi florya veya bedelli yapsin allah allah
Sağbek Ali Turap oynasınDonnaruma alınacak ama sağ bek alınmayacak, ok mu