Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi üstüne sağ bek de oynayabilen stoper ve kaleci gelir.

Orta saha için de fırsat kovalanır farklı bir şey beklemiyorum.
Bu sağbekte oynayabilen stoper , kanat bek gibi birşey olmaz inşallah.Orijini sağbek almalıyız.Döndürmeler bize hiç fayda sağlamıyor.Eğer öyle birşey istiyorsan zaten Kağan mevcut.Döndür döndür dur.İsviçre çakısı gibi.Stoper oynadı geçen.Sağ bekte oynuyor .Kaleyede geçer istersen:)))

1753449346960.webp

Net 10 milyon euro aliyor. Brut 18 milyon euro.
Bence ancak Osimhen transferi gibi sadece bizi istemesi lazim ve psg ciddi bir indirim yapmasi lazim. Avrupada cok az takim 10 milyon euro net para verebilir.

Ispanya
Barcelona - Kaleci aldilar
Real Madrid - Courtouis
Atleti - Oblak

Italya
Maasini odiyemez hicbir takim. Sadece Martinez 11 milyon euro aliyor. Ligin en cok kazanani olur italyaya giderse.

Bundesliga
Bayern - Neuer var
Baska takimda odiyemez

Ingiltere
Guncel sartlarda ligin en cok kazanan 5ci topcusu olacak.
Arsenal, city, liverpool ve chelsea kaleci dusunmuyor

Tek bir ihtimal var oda Manchester United.

Vallahi ne yalan söyleyim: Şuana kadar bize en yakıştırdığım ,olmasını istediğim tek kaleci DONNARUMMA .Maliyet çok zorlar ama alırsak %100 15 sene kaleci düşünmeyiz.
Bayern maçında Ayağı kırılan oyuncuya nasıl ağladı hüngür hüngür.Sevgim 2 kat daha arttı.MAliyetler evet anlıyorum ama içime şuana kadar tek sinen isim.Kimbilir geç olsun bizim olsun.Bekleriz yeterki bir ışık çaksın.

Vallahi ne yalan söyleyim: Şuana kadar bize en yakıştırdığım ,olmasını istediğim tek kaleci DONNARUMMA .Maliyet çok zorlar ama alırsak %100 15 sene kaleci düşünmeyiz.
Bayern maçında Ayağı kırılan oyuncuya nasıl ağladı hüngür hüngür.Sevgim 2 kat daha arttı.MAliyetler evet anlıyorum ama içime şuana kadar tek sinen isim.Kimbilir geç olsun bizim olsun.Bekleriz yeterki bir ışık çaksın.
25m Euro'ya kadar çıkar bizimkiler.

Kalan kısmı da Bonus ve sonraki satıştan payla çözeriz.

Mesele maaş. 10 civarına kadar çıkar bence bizimkiler.

Sağol rtaş dunyanin aktif en iyi kalecisini bize yakiştirdigin için.

Yok mu Donna'ya sponsor olacak bi Çamoluk otomotiv?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt