Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Köyden indim şehire" filmindeki Kuyumcu Ali Rıza Emmi'nin gelişini bekleyen kardeşler gibi olduk;"Gene gelmedi mi bu herif?" :ROFLMAO: :ROFLMAO:

1753450898860.webp

zaten ilk bir kaç resmi maç o olacak gibi
Yani bu ikili yerine Günay'ı tercih ederim istenilen bonservisler çok komik yani 10'a Ederson'u çekebilme imkanın varken Uğurcan'a 20 niye vereyim. Goygoy zor mor Donnarumanın bonservisi 30-40 bandında öyle düşün ve Uğurcan isimli kaleci Günaydan müthiş daha iyi değil artısı eksisi birbirine yakın

Ederson olmuyor pat Donnaruma ismi ortada bu nasil bir tasaktir baskanim. Edersona rest mi cekiyorsun..
Osimhen ve Saneden sonra kimse de bunlar Donnarumayi alamaz diyemiyor yaw yok boyle keyif kudurun fbli kopekler

İlkayi alsan o ister 10-12 ..29 yasinda aktif en iyi kaleci bu herif cidden ucuk degil mass olarak
yahu yapmayın etmeyin arkadaşlar

cidden hem burada hem sosyal medyada bir akıl tutulması yaşanıyor gördüğüm kadarıyla

evet dünyanın en iyi kalecilerinden biri kabul

ama biz bir kaleciye 12 milyon euro maaş VE-RE-ME-YİZ

Verebilsek dahi vermemeliyiz

Kabul edilebilir bir rakam değil bu

fransa vergi kurallarına göre yerli ve yabancı futbolcuların eline net geçen ücret değişiyor

Yerlilerde %53,3
Yabancılarda %36,0

Donnarumma Net maaş 8.128.000 €

Brüt maaş12.700.000
Sosyal güvenlik (%15)-1.905.000
Vergi öncesi net10.795.000
Vergiye tabi tutar (70%)8.890.000
Gelir vergisi (~%30)-2.667.000
Net maaş (yaklaşık)8.128.000 €
🟢 Efektif vergi oranı ≈ %36,0

cidden hem burada hem sosyal medyada bir akıl tutulması yaşanıyor gördüğüm kadarıyla

Ben veririz demedim yaw ucuk degilmis maasi dedim kaleci de olsa mevkiinin en iyisi bizle anilmasi bile yeter

Verilir, verilmesine ama kaleye Donnaruma'yı koyarsan önüne Shancez'in yanına öküz gibi stoper eklemen lazım bir anlamı olsun. Yoksa defanfis hatalardan gol yiyen dünyanın en iyi kalecisine sahip olmuş olursun. Ederson bizim için yeterli bence.

Yani bu ikili yerine Günay'ı tercih ederim istenilen bonservisler çok komik yani 10'a Ederson'u çekebilme imkanın varken Uğurcan'a 20 niye vereyim. Goygoy zor mor Donnarumanın bonservisi 30-40 bandında öyle düşün ve Uğurcan isimli kaleci Günaydan müthiş daha iyi değil artısı eksisi birbirine yakın

Latife olsun diye yazdım renktaş Berke ve Uğurcan'ı

Bedava verseler yine düşünürüm ikisini de

Yoksa mevcut şartlara göre Günay her ikisinden de iyi

Latife olsun diye yazdım renktaş Berke ve Uğurcan'ı

Bedava verseler yine düşünürüm ikisini de

Yoksa mevcut şartlara göre Günay her ikisinden de iyi
yok yok renkdaş onu anladımda, bazı kendini bilmezler var bu adamları istiyor senin goygoyunun üzerinden onlara laf çakıyorum hehe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt