- 17 Ağustos 2009
- 44.168
- 33.280
- 3.448
Yav şunlara GSC'den niye etkileşim taşıyorsunuz SS alıp paylaşsanıza.Bu gene neyin kafasinda
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav şunlara GSC'den niye etkileşim taşıyorsunuz SS alıp paylaşsanıza.Bu gene neyin kafasinda

Yav birisi bonservisini almış gelmiş diğeri kiralık gelmiş. Hangi amaca hizmet ediyormuş? Parayı seçmese Arabistan da ne işi varmış? Neyin tatavasını yapıyorlar bunlar?Bu gene neyin kafasinda
SebepTrabzonspor Lundstram'i belese Hull City'e gonderiyormus
Bu gene neyin kafasında dediğiniz adam öyle bir Tweet atıyor ki hem Fener taraftarından hem de Galatasaray taraftarından etkileşim alıyor. Adam demek ki hedefine ulaşmış baksanıza, buraya bile taşınmış. Vermeyin bunlara bu etkileşimi lütfen.Bu gene neyin kafasinda
A.selam heis
Şöyle kişilerin forumda bulunmasında utanç duyuyorum yazık vallahiEkli dosyayı görüntüle 296130
Ödülünü takdim ediyoruz
Dünyanın en iyi kalecilerinden Donnarumma ve en iyi golcülerinden Osimhen, desek daha doğru olur.Kalede 26 yaşında kariyerinin zirvesinde Donnarumma, santraforda 26 yaşında formunun zirvesinde Osimhen.
İkisinin adını aynı cümlede kurmak bile fevkalade heyecan veriyor, bir de ikisini aynı takımda bizim formamızı giyerken düşünün.
Biranın yanında patates kızartması iyi gider diyenler var. Uzman görüşü alalimFırat’ın doğusunda batısında kuzu ölse beni ilgilendirir
Gömleklerim Zara'danBu gene neyin kafasinda