Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.036
- 8.748
- 2.518
Kaynağa bak KAP'dan sağlam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynağa bak KAP'dan sağlam
GiderBiranın yanında patates kızartması iyi gider diyenler var. Uzman görüşü alalim
GS GS'deBütün Kemaller toplansın akşama duyum vereceğim
Şöyle kişilerin forumda bulunmasında utanç duyuyorum yazık vallahi
Bana ceza aldırma şimdi via Giuseppe Taormina, İl Mattino'da haberi yapan gazeteci.
Özür dilerim Snorlax reisBana ceza aldırma şimdi via Giuseppe Taormina, İl Mattino'da haberi yapan gazeteci.
Biri buna senin kulubün daha fazla verdi ama alamadı saneyi Sane Galatasaray ı daha düşük paraya seçti desin dicem de bunların suratına tükür şükür çekerler...Bu gene neyin kafasinda
26 yeni olmus ağabey
Ben gülünsün diye attım ya yoksa çokta taktığım bir tip değil yalama adamın teki. Gazeteciliği bile şüpheli bir tip.Bu gene neyin kafasında dediğiniz adam öyle bir Tweet atıyor ki hem Fener taraftarından hem de Galatasaray taraftarından etkileşim alıyor. Adam demek ki hedefine ulaşmış baksanıza, buraya bile taşınmış. Vermeyin bunlara bu etkileşimi lütfen.
Biz bu ve bunun gibileri görmezden gelmedikçe bunlar bu şekilde parasını kazanıp keyfine bakmaya devam edecekler. Hiç gerek yok bunlara almak istedikleri primi vermeye. Engelleyin geçin lütfen. İstediği etkileşimi vermezseniz azalarak yok olurlar. Denklem çok basit.