Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Namussuz

images (40).webp

Bu gene neyin kafasında dediğiniz adam öyle bir Tweet atıyor ki hem Fener taraftarından hem de Galatasaray taraftarından etkileşim alıyor. Adam demek ki hedefine ulaşmış baksanıza, buraya bile taşınmış. Vermeyin bunlara bu etkileşimi lütfen.

Biz bu ve bunun gibileri görmezden gelmedikçe bunlar bu şekilde parasını kazanıp keyfine bakmaya devam edecekler. Hiç gerek yok bunlara almak istedikleri primi vermeye. Engelleyin geçin lütfen. İstediği etkileşimi vermezseniz azalarak yok olurlar. Denklem çok basit.
Ben gülünsün diye attım ya yoksa çokta taktığım bir tip değil yalama adamın teki. Gazeteciliği bile şüpheli bir tip.

----------Donnaruma
--Singo----Sanchez---Apokerim
Barış--Torreira---Lemina----Eren
---------Sane----Yunus----------
------------Osimhen
3-4-2-1

Sanki ismi çıkmayan biriyle anlaşma olacak gibi bir hisse kapıldım.

Yalnız şuana kadar oynadığımız hazırlık maçlarında gördüğüm sahaya atak yaparken 3-4-1-2 gibi yayılıyoruz. Sol bek yarın yokmuş gibi rakip sahasında korner çizgisine kadar bindiriyor, Yunus içeri kıvrılıyor. Bu esnada sağ bek orta sahaya yaklaşıyor ama 3. stoper gibi konumlanıyor olası bi top kaybı için. Lemina emniyet sibobu olarak geride kalırken Torreira öne çıkıyor. Sağ kanat oyuncusu veya Barış, santrafora yakınlaşıyor gölge santrafor gibi.

Kim analizini yapmıştı hatırlamıyorum ama gerçekten Man City gibi sahaya 3-2-5 yayılma ihtimalimizi yüksek görüyorum özellikle kendi evimizdeki maçlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt