Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.956
- 20.642
- 2.663
Salsana abi , yabancı yokBiz de duyum olmaz bilgi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salsana abi , yabancı yokBiz de duyum olmaz bilgi olur.
Biz de duyum olmaz bilgi olur.
Bu işlere bırakTavuk suyu
kofte

Nellson pustunu silmiş hak ettiği gibiOkan Buruk: "Nelsson'un menajeri şu anda görüşmeler yapıyor. Birinci önceliğimiz satmak. Takımdan ayrılacak."
baya kurulmuş hoca Nelsson aOkan Buruk: "Nelsson'un menajeri şu anda görüşmeler yapıyor. Birinci önceliğimiz satmak. Takımdan ayrılacak."
Bulka, Perri listede ama hoca reddetmiş belli ki. Ben açıklamalardan ya Ederson gelecek yada genç bir tahmini Belçikalı olan kaleci alacağız.
Bunlarda kesin gunayla eylule kadar götururz rahatligi varKaleci işi cok uzar. Eylüle kadar yolu var.
ben deTebrikleri kabul ediyorum
6 ve 7 yilliklari zamaninda vermeyip 8ci yilimla toptan verenlere tesekkurlerimi sunarim
Ekli dosyayı görüntüle 296095
Hocam sen bilirsinde yine tam açmasak mı kapıyı hafif aralık mı kalsa?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
O zamana kadar muhtemelen ağustosun 3. haftasından sonra 15-25 dk yavaş yavaş süre alır CL dönemine ufak ufak böyle hazır olur gibiIcardi CL’ye kadar hazir olur dedi
Bulka, Perri listede ama hoca reddetmiş belli ki. Ben açıklamalardan ya Ederson gelecek yada genç bir tahmini Belçikalı olan kaleci alacağız.