Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Athletice göre Ederson kalacakmis. Ucuza Ortegayi cekelim. 3. kaleci olarak kalmayi istemez

Herifi sonradan oyuna sokmak istiyor oyuna girmek istemiyor olm.

Sen olsan ne yapardin
kick-ass.gif

Gerekirse Sallaiyi satar Zanioloyu tutarım. Bence Zaniolo büyük maç oyuncusu. Sallai dümdüz biri
Üstadım ben de öyle düşünüyordum ama herifi her izlediğimde düşüncelerim değişiyor, sallai'nin ayağı yine top tutuyor az bucuk ne yaptığını biliyor. Zaniolo özellikleri 70'den 10'a çekilmiş barış gibi geliyor bana hep. Bir kanat oyuncusu topla savaşmamalı ya irite ediyorlar beni. Yüzmeyi bilmeyip suyu dövenler gibi geliyorlar saha içinde.

Hocanın Kaleci sonra savunmayı öncelikli tutması sevindirdi beni açıkcası, lemina geldi toparladık olayı super lig için geçerli o bölgemiz hala ciddi sorunlu.
Lemina 'nın defansı toparladığı kadar stoper ve sağ bek transferi de etkili olursa işte o zaman şampiyonlar liginde başarılı olabiliriz anca. Defans tarafı kuvvetli olmayan bir takımla işimiz çok zor

Hoca Donnarumma işini kesip atmadı bence kulübü bırakırsaya getirdi konuyu Chevalier işi olursa illa ki boşa çıkacak.

Son düzenleme:
Palavracı haluk gibiler açık açık taraftarla oyun oynuyor millet de bunlara ayak uyduruyor.

Haluk su an kesin deliriyor canli yayin yapmak icin

Ama kafasina estigi gibi yayin yapacak mecrasi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt