Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.164
- 15.034
- 1.878
The Athletice göre Ederson kalacakmis. Ucuza Ortegayi cekelim. 3. kaleci olarak kalmayi istemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallaiyi her yerde oynatıyorsun ama zaniooo bence de kalmalı ama açık harici oynatamazsınGerekirse Sallaiyi satar Zanioloyu tutarım. Bence Zaniolo büyük maç oyuncusu. Sallai dümdüz biri
Limk alalımJacob Haluk Yürekli’ye sallamış, PR’ci demiş; yetiş ya @Emre Zeytinli
Herifi sonradan oyuna sokmak istiyor oyuna girmek istemiyor olm.
Sen olsan ne yapardin
Osimhen gelirken ne konuştuysa onuYa Okan hoca Donnarumma ile ne konuşacak zaten. Okan hocanın fikrinin önemi yok eğer Galatasaray Donnarumma'yı alacak ve Okan istemeyecek diye bir şey yok.
Yunus 23m zu Sunderland
Kerem geri gelsin , İliç Necati Ümit Hakan gibi
Osi İcardi Morata Kerem direk 4 santrafor yapalım
YasakLimk alalım
Üstadım ben de öyle düşünüyordum ama herifi her izlediğimde düşüncelerim değişiyor, sallai'nin ayağı yine top tutuyor az bucuk ne yaptığını biliyor. Zaniolo özellikleri 70'den 10'a çekilmiş barış gibi geliyor bana hep. Bir kanat oyuncusu topla savaşmamalı ya irite ediyorlar beni. Yüzmeyi bilmeyip suyu dövenler gibi geliyorlar saha içinde.Gerekirse Sallaiyi satar Zanioloyu tutarım. Bence Zaniolo büyük maç oyuncusu. Sallai dümdüz biri
Lemina 'nın defansı toparladığı kadar stoper ve sağ bek transferi de etkili olursa işte o zaman şampiyonlar liginde başarılı olabiliriz anca. Defans tarafı kuvvetli olmayan bir takımla işimiz çok zorHocanın Kaleci sonra savunmayı öncelikli tutması sevindirdi beni açıkcası, lemina geldi toparladık olayı super lig için geçerli o bölgemiz hala ciddi sorunlu.
Ayda 60 bin tane kolpa sıkan birisinin haluga prci demesi güldürücuJacob Haluk Yürekli’ye sallamış, PR’ci demiş; yetiş ya @Emre Zeytinli
Yakup da mı yasak
Psg'nin yıllık 30m teklifini reddeden Donnarumma, Gsye göz kırptı
Amacı çok belli değilmiydi zaten, herif yönetimin taraftar frenleyicisi olarak calışıyor, geceye kadar herkesi idare ettirdi işte o haberle.Hahaha haluk sabitten kaldirmis donnarumma’yi
Hatip’in adamı ya; Kavukçu’ya yakın diye sallıyor. Kendi de Harvey Elliot kolpası sıkıyorAyda 60 bin tane kolpa sıkan birisinin haluga prci demesi güldürücu