- 1 Mayıs 2018
- 57.525
- 48.299
- 3.873
@Hakan Motz Bu sabah ne yedin
tost
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hakan Motz Bu sabah ne yedin
Resmi evrak mavi ya da siyah kalemle tercihen mavi kalemle imzalanır. Bizimkiler kırmızı kalemle imzalamış süreç tekrardan başa döndüSözleşmedeki mürekkebin kurumasını. Daha sonra kargoya verilecek
Bunları yunus gibi championshipe kiralayacan aslında. Oynama garantisi alıp hatta maaşını da biz vererek. Millet oyuncu patlatmak için takım alıyor, konsorsiyum kuruyorboşver gözümüzün önünde dursun. Yurtdışında erasmus öğrencisi gibi olurlar sonrası malum!!
O değil de hoca Ederson'a yeşil ışık yaktı. İstediği belli çok detay vermedi. Donnaruma uzak ihtimal.Elliott harika olurdu yanlız
Okan hoca dondurma ile Face to face yapmadık dedi. Boşuna yukselmeyin dedi. Muhtemelen city ile pazarlıkta koz olarak kullanacaklar. Ucl kazanan kaleci almak zor dediGüldük eğlendik kaleci işini artık bitirme vakti.
Okan da daha müspet olan Ederson gibi konuştu, video call yapmış gibi.
Elliot mi Maddison mu ikisinden birini secicen GS onu alacak diyecekler. Hangisini seçerdin. Ben Maddison derdim. Sneijder gibi şut çekiyor herif.Elliott harika olurdu yanlız
tete sözlesmeyıde bu yakup mu sızdırmıştıGüldük eğlendik kaleci işini artık bitirme vakti.
Okan da daha müspet olan Ederson gibi konuştu, video call yapmış gibi.
Bernardo Silva mı Maddison mu?Elliot mi Maddison mu ikisinden birini secicen GS onu alacak diyecekler. Hangisini seçerdin. Ben Maddison derdim. Sneijder gibi şut çekiyor herif.