Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donnarummayla ilgileniyoruz. Haluk bey kalıbını basıyor.

Elliot mi Maddison mu ikisinden birini secicen GS onu alacak diyecekler. Hangisini seçerdin. Ben Maddison derdim. Sneijder gibi şut çekiyor herif.
Tabiki Maddison, direk beklemeden 11e koyabileceğin oyuncu , ama şartlar eşit olmaz , mesela Elliott opsiyonlu 4+10 gibi alıp yıllık 2m ,
Maddison maliyeti 2 katını aşabilir

Hoca tabi yok diyecek yav bu tür proğramlardan önce sizce neler sorulacağını daha önce konuşmuyorlar mı? Zorlama bizi halka açık şirketiz vs oooooo neler deniyordur,,,

Elliot mi Maddison mu ikisinden birini secicen GS onu alacak diyecekler. Hangisini seçerdin. Ben Maddison derdim. Sneijder gibi şut çekiyor herif.
Renktaş maddison da iyi topçu. Elliot daha pır pır. İkisi de teknik şutör. Elliotu uzun süredir izlerim. Geçen sene ayağı kirilmasa şu 120 milyon piyasa değerine sahipti. Her an her şeyi yapabilecek bir oyuncu. Kurnaz ve oyunu iyi okuyor. Son milli takım maçlarında izle bi u23 galiba. Şov yapıyor.

Ibrahim setende dinleyenlerde, icinden diyordur " oh 343 reklami da geldi" diye

Jacob’u bilen bilir; sürekli altyapı topçusu övüp, Fatih hocaya falan sallardı. O çocukların menajeri kimdi acaba 😉

Geçen halukla yakupun kavga etme zamanları geldi diyodum kavgayı kaçırmışım anasını satayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt