- 13 Ekim 2014
- 108.720
- 58.385
- 4.588
Ornstein öyle yazmasi aslinda kapatti olayi gibi sankiGüldük eğlendik kaleci işini artık bitirme vakti.
Okan da daha müspet olan Ederson gibi konuştu, video call yapmış gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ornstein öyle yazmasi aslinda kapatti olayi gibi sankiGüldük eğlendik kaleci işini artık bitirme vakti.
Bernardo Silva tabiki. Çok büyük topçu. Bu sezon dedikodusu çıkınca sıfır inancım vardi. Gelmesi o kadar zor topçu. En az 20 kulüp ister.Bernardo Silva mı Maddison mu?
19 Numara da boş bi Kelleher bi de bunu çok istedim. Harika olur tadından yenmez. Twitterda cahiller istemiyoruz Enzo millot daha iyi falan demiş bizim futbol cahilimiz çok. Elliot potansiyelinin yarısında bile enzoyu donunda sallar. Müthiş topçu.Elliott harika olurdu yanlız
Tabiki Maddison, direk beklemeden 11e koyabileceğin oyuncu , ama şartlar eşit olmaz , mesela Elliott opsiyonlu 4+10 gibi alıp yıllık 2m ,Elliot mi Maddison mu ikisinden birini secicen GS onu alacak diyecekler. Hangisini seçerdin. Ben Maddison derdim. Sneijder gibi şut çekiyor herif.
Elliotun 2003 doğumlu olması ekstra bi avantaj saglamazmi Samim +2 kontenjanindanElliot mi Maddison mu ikisinden birini secicen GS onu alacak diyecekler. Hangisini seçerdin. Ben Maddison derdim. Sneijder gibi şut çekiyor herif.
Buyrun
Renktaş maddison da iyi topçu. Elliot daha pır pır. İkisi de teknik şutör. Elliotu uzun süredir izlerim. Geçen sene ayağı kirilmasa şu 120 milyon piyasa değerine sahipti. Her an her şeyi yapabilecek bir oyuncu. Kurnaz ve oyunu iyi okuyor. Son milli takım maçlarında izle bi u23 galiba. Şov yapıyor.Elliot mi Maddison mu ikisinden birini secicen GS onu alacak diyecekler. Hangisini seçerdin. Ben Maddison derdim. Sneijder gibi şut çekiyor herif.
Abi bunları gizli yap , Allah'lada pazarlık yapılmaz, sen 1000$ ateşle Donnarumma+Ederson getireyimOsimhen gelirse bir ihtiyaç sahibinin karnını doyurucam demiştim, donnaruma gelirse bir ihtiyaç sahibini daha doyurmayı buradan yüce Allah cc duyuruyorum.
Bence bitti gibi o is, cityden nekadar bonservis indirirsek pesindeler.Güldük eğlendik kaleci işini artık bitirme vakti.
Italyanlar osimhende nasil fabrizio pedulla yi kullandilar, bunlarda aynisini yapiyor. Biz bedavaya istiyoruz onlarda bonservisiz göndermek istemiyor, mevzu bu.Ornstein öyle yazmasi aslinda kapatti olayi gibi sanki