Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
köhn kötü bir bek
yetersiz bir solaçık
sallai futbolcu değil
zaniolo karakteri bozuk şuan şirin gözükmeye çalışsada arıza çıkarır yine
huylu huyundan vazgeçmez
frankowskiyi sanırım satürn retrosunda imzaladık yoksa durmadan ayağının altından top kaçırmadı filan normal işler değil
ayriyeten çok kötü bir bek
bu muhtemelen sağaçık oynuyordu lensde
bu adamın beklikle bir alakası yok
cuesta kötü bir stoper hem timingi kötü ağır, hem futbol zekası düşük nerede duracağını bilmiyor
yusuf olmadı olmayacak rapid hucum oyuncusu arıyor harıl harıl oraya yuvasına gitmeli
nelson defansif oynayan takımın bğyğk stoperi hucum oynayan takımlar için olmaz gşdeceği takımı buna göre seçsin
efe çok iyi futbolcu olduğunu düşünüyorsa berat gibi kiralık gitsin ama yemezzz
berkan kalmalı berkan iyi bir çocuk iyi bir pro iyide gsli
sadece solbekde asla ve asla oynatılmamalı
metehanda kiralık gitmeli arda varken daha süre bulamaz ben hala ümitliyim kendisinden
jelerti urfaya diyarbakıra gilan yollamak lazım biraz kuyrukyağlı kebaplar yerse kendine gelebilir satılıyorsa direkt satılsın
yani ara ara köhnden sallaiden filan umudu olanları görüyorum gülüyorum sadece
yetersiz bir solaçık
sallai futbolcu değil
zaniolo karakteri bozuk şuan şirin gözükmeye çalışsada arıza çıkarır yine
huylu huyundan vazgeçmez
frankowskiyi sanırım satürn retrosunda imzaladık yoksa durmadan ayağının altından top kaçırmadı filan normal işler değil
ayriyeten çok kötü bir bek
bu muhtemelen sağaçık oynuyordu lensde
bu adamın beklikle bir alakası yok
cuesta kötü bir stoper hem timingi kötü ağır, hem futbol zekası düşük nerede duracağını bilmiyor
yusuf olmadı olmayacak rapid hucum oyuncusu arıyor harıl harıl oraya yuvasına gitmeli
nelson defansif oynayan takımın bğyğk stoperi hucum oynayan takımlar için olmaz gşdeceği takımı buna göre seçsin
efe çok iyi futbolcu olduğunu düşünüyorsa berat gibi kiralık gitsin ama yemezzz
berkan kalmalı berkan iyi bir çocuk iyi bir pro iyide gsli
sadece solbekde asla ve asla oynatılmamalı
metehanda kiralık gitmeli arda varken daha süre bulamaz ben hala ümitliyim kendisinden
jelerti urfaya diyarbakıra gilan yollamak lazım biraz kuyrukyağlı kebaplar yerse kendine gelebilir satılıyorsa direkt satılsın
yani ara ara köhnden sallaiden filan umudu olanları görüyorum gülüyorum sadece