Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
köhn kötü bir bek
yetersiz bir solaçık

sallai futbolcu değil

zaniolo karakteri bozuk şuan şirin gözükmeye çalışsada arıza çıkarır yine
huylu huyundan vazgeçmez

frankowskiyi sanırım satürn retrosunda imzaladık yoksa durmadan ayağının altından top kaçırmadı filan normal işler değil
ayriyeten çok kötü bir bek
bu muhtemelen sağaçık oynuyordu lensde
bu adamın beklikle bir alakası yok

cuesta kötü bir stoper hem timingi kötü ağır, hem futbol zekası düşük nerede duracağını bilmiyor

yusuf olmadı olmayacak rapid hucum oyuncusu arıyor harıl harıl oraya yuvasına gitmeli

nelson defansif oynayan takımın bğyğk stoperi hucum oynayan takımlar için olmaz gşdeceği takımı buna göre seçsin

efe çok iyi futbolcu olduğunu düşünüyorsa berat gibi kiralık gitsin ama yemezzz

berkan kalmalı berkan iyi bir çocuk iyi bir pro iyide gsli
sadece solbekde asla ve asla oynatılmamalı

metehanda kiralık gitmeli arda varken daha süre bulamaz ben hala ümitliyim kendisinden

jelerti urfaya diyarbakıra gilan yollamak lazım biraz kuyrukyağlı kebaplar yerse kendine gelebilir satılıyorsa direkt satılsın

yani ara ara köhnden sallaiden filan umudu olanları görüyorum gülüyorum sadece

köhn kötü bir bek
yetersiz bir solaçık

sallai futbolcu değil

huylu huyundan vazgeçmez

frankowskiyi sanırım satürn retrosunda imzaladık yoksa durmadan ayağının altından top kaçırmadı filan normal işler değil

cuesta kötü bir stoper hem timingi kötü ağır, hem futbol zekası düşük nerede duracağını bilmiyor

yusuf olmadı olmayacak rapid hucum oyuncusu arıyor harıl harıl oraya yuvasına gitmeli

nelson defansif oynayan takımın bğyğk stoperi hucum oynayan takımlar için olmaz gşdeceği takımı buna göre seçsin

metehanda kiralık gitmeli arda varken daha süre bulamaz ben hala ümitliyim kendisinden

jelerti urfaya diyarbakıra gilan yollamak lazım biraz kuyrukyağlı kebaplar yerse kendine gelebilir satılıyorsa direkt satılsın

her dediklerine katılmaktan yoruldum mason, okan hoca sağ beki sallaiye emanet etmeyi düşünüyor gibi biz ne kadar desek az. clde peşpeşe penaltılarını görür gibiyim

köhn kötü bir bek
yetersiz bir solaçık

sallai futbolcu değil

huylu huyundan vazgeçmez

yedekleri sayarken
ahmet kutucuyu unutmuşum

bence kalsın 6 verdik kşmsede o parayı vermez daha bize

arada maç kurtarır ahmet
özellikle ziraatde filan

kötü topçu değil
sadece Galatasarayın büyüklüğü altında ezildi

zamanla kendine gelecektir
3-4 maç kurtaracakdır bizi

elliot mactan sonra hemen istanbula gelecektir

Juanlu Sanchez,
Arnau Martinez,
Devyne Rensch

Sağ beke özellikle juanlu için 15 milyona kıysak süper olur , bu üçlüden birini çekmemiz lazım üçüde 2002 kontenjanında

her dediklerine katılmaktan yoruldum mason, okan hoca sağ beki sallaiye emanet etmeyi düşünüyor gibi biz ne kadar desek az. clde peşpeşe penaltılarını görür gibiyim
Sallai iyi joker, çok yerde vasatı aşamasa da oynayabilir.. acil durumlarda pansuman amaçlı kullanılmaya elverişli.. ancak maaşı yüksek.. yalnız asla ama asla Galatasaray’ın ideal sağbeki filan olamaz. Bu devşirme işinden de vazgeçmek gerekir. İhtiyacımız belli; kale, sağ bek ve stoper.. bu mevkilerde de karavana atma şansımız da yok. Sallaiye tekrar dönersem, takımda birçok pozisyonda vasatı aşamasa da oynama kabiliyeti olduğu için kalmalı

Verdiler de, adamın ŞL de oynadığı maç sayısı bizim takımın as yerli oyuncuların Avrupa’da oynağı maç sayısından fazla olduğu için verdiler.. sana ön elemede rakip oldu ve herkes gördü ve alınmasını istedi.. haa bizde tutmadı, ya sistemsizliğimizden yada başka şey, orası ayrı..
Tutmadı falan değil senin sistemine uyan birisi değil, ön elemede de değil grupta eşleştin ve onun sayesinde çevirdin ilk maçı. Adam ikili mücadele kazanamıyor ve aldığını taca atıyor, kapanan takım savunmacısı kısacası o da kademeli yapar. İyi olan yanı dinamikliği ama bir halta yaramıyor üflesen uçtuğu zaman.

10 m euro edecek adam asla değildi ve hiç bir zaman da olacağını sanmıyorum o fizik kalitesiyle.

yedekleri sayarken
ahmet kutucuyu unutmuşum

bence kalsın 6 verdik kşmsede o parayı vermez daha bize

arada maç kurtarır ahmet
özellikle ziraatde filan

kötü topçu değil
sadece Galatasarayın büyüklüğü altında ezildi

zamanla kendine gelecektir
3-4 maç kurtaracakdır bizi
Ahmet atletik değil, dahası koşamıyor ve beli dönmüyor. Ağır vasıta gibi adam. Futbolda varoluşsal sebebi iyi şut atması.. bu tip oyuncu var mı var elbette, bu familyanın en iyileri de bizde oynadı; Tanju ve Jardel.. onlar adeta golü kokluyorlardı. Son vuruşları haritaydı.. ahmedde son vuruş çok iyi olmazsa da şutör.. bugün artık bu tip oyuncuya yer yok. ŞL finali net örnek.. o yüzden 10 Ahmed bir Sallai etmez bana göre.. Ahmed yerine Berat değerlendirilseydi çok daha iyi olurdu..

Ahmet atletik değil, dahası koşamıyor ve beli dönmüyor. Ağır vasıta gibi adam. Futbolda varoluşsal sebebi iyi şut atması.. bu tip oyuncu var mı var elbette, bu familyanın en iyileri de bizde oynadı; Tanju ve Jardel.. onlar adeta golü kokluyorlardı. Son vuruşları haritaydı.. ahmedde son vuruş çok iyi olmazsa da şutör.. bugün artık bu tip oyuncuya yer yok. ŞL finali net örnek.. o yüzden 10 Ahmed bir Sallai etmez bana göre.. Ahmed yerine Berat değerlendirilseydi çok daha iyi olurdu..

ahmet türk
sallai yabancı

ahmetin maaşıda daha düşük

Tutmadı falan değil senin sistemine uyan birisi değil, ön elemede de değil grupta eşleştin ve onun sayesinde çevirdin ilk maçı. Adam ikili mücadele kazanamıyor ve aldığını taca atıyor, kapanan takım savunmacısı kısacası o da kademeli yapar. İyi olan yanı dinamikliği ama bir halta yaramıyor üflesen uçtuğu zaman.

10 m euro edecek adam asla değildi ve hiç bir zaman da olacağını sanmıyorum o fizik kalitesiyle.
Maşallah tam fil hafızası sendeki de reis. Yav sisteme uymadı da diyemiyorum çünkü bir sistemimiz yok. Biraz doğaçlama gidiyoruz gibi.. bir bakıyorsun 3 lü bir bakıyorsun 4lü filan.. daha çok da kaos futbolu oynuyoruz. Oturmuş bir sistem takımında iyi olur, ancak hiçbir zaman biri omuz koyduğunda çakı gibi yerinde kımıldamayacak oyuncu olmayacak. Bu durum fizik ile değil vücud dengesi ile ilgili bir durum. Ücret noktasında hemfikiriz ancak denenmesi hususunda neden denendi demem. Ancak sağbek için bu dönem karavana şansımız yok..

Osimhen transferinde buzdağının görünmeyen kısmı da var maalesef. İnsan, Napoli ile görüşmez mi, Osimhen transferi için bizden istedikleriniz nelerdir diye? 1 ay boş boş beklemişiz. Evraklarını tamamlar ya da hazırlıklı olurdun. Osimhen ligde ilk 2 hafta yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt