Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paris taraftarı Chevalier konusunu tartışıyor, bazıları beğenmiyor Porto'dan Costa'yı istiyor

jeke ve ifb mevcut kaoslarıyla moral motivasyonları zayıf bütçeleriyle bizimle yine yarışamaz bu sene.

ben dediğin detayda suçu sportifi yürütenlere kesiyorum , taa eskisinden bugünkülere kadar.

çünkü yunus altyapından çıkma bir çocuk - kariyeriyle ilgili her adımda takipte kalması lazım(dı) kulübün.

o mirsadlar bilmemneler floryada ne etki yaptıda kaç tane genç inanıp tüydü gitti.

yunus sorumlu değildir demiyorum ama saha içine etki edecek kadar tepki vermem. Menajerinden kurtulmak lazım %100 , adam gibi kendisiyle Okan hoca işte kavukçu bilmemne kimse oturup konuşulmalı ilk etapta.
haklısın ama ben taraftar olarak yediremem gerekirse sahada da tepki veririm. Türkiye de sadece sahada oynanmıyor futbol.

25 milyon bonservis 4 sene ödemek kosuluyla olabilir. Avrupa da oyuncu maaşları düşüyor demek ki

Şaka gibi insanlar var burada osimhen sonrası ona buna 20 milyon veremeyiz paramız kalmadı düşük oyunculara gitmemizi lazım diyenler donna ismini duyunca 20 30 bile veririz demeye başladılar. İsime göre fakir ve zengin olmaya başladık ne güzel : D aniden havadan para mı geldi bize yoksa osimheni mi almıyoruz tam olarak durum nedir?
Baskanina sor. Kasa dolu derken siritiyordu

linç etmelik bir şey söyleyeyim

donnarumma klasında bir adam kalemizde olsa
takıl cl'de son 16 görür mü ?
bence kolay değil. muhtemelen olmaz.
ligde ne olur ?
şampiyonluğa oynarız

peki o klasmanda bir kaleci değil de daha alt seviyede kaleci ile ne olur ?
cl'de işimiz zor
ligde şampiyonluğa oynarız

evet vaziyet bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt