- 19 Mart 2014
- 29.500
- 30.936
- 2.718
@Furkan Korkmaz a söyledim ve tembih ettim asla kimseye söyleme diye.Levent abi bir şey var dediğin neydi.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Furkan Korkmaz a söyledim ve tembih ettim asla kimseye söyleme diye.Levent abi bir şey var dediğin neydi.?
Regista yapsan önüne iki tane canavar lazımRolünü bulamadı bizde henüz.
Bu sene ümidim var ama olmazsa en geç devre arası yollanmalı.
haklısın ama ben taraftar olarak yediremem gerekirse sahada da tepki veririm. Türkiye de sadece sahada oynanmıyor futbol.ben dediğin detayda suçu sportifi yürütenlere kesiyorum , taa eskisinden bugünkülere kadar.
çünkü yunus altyapından çıkma bir çocuk - kariyeriyle ilgili her adımda takipte kalması lazım(dı) kulübün.
o mirsadlar bilmemneler floryada ne etki yaptıda kaç tane genç inanıp tüydü gitti.
yunus sorumlu değildir demiyorum ama saha içine etki edecek kadar tepki vermem. Menajerinden kurtulmak lazım %100 , adam gibi kendisiyle Okan hoca işte kavukçu bilmemne kimse oturup konuşulmalı ilk etapta.
Kim geleceksi bir an evvel gelsin artik biktikEderson'u alacağız gibi geliyor bana Ederson yedek oturmak istemeyecektir bir de DK zamanı oynamak isteyecektir diye düşünüyorum o iş bir noktada çözülecek gibi geliyor bana.
Hem Japon hem Türk olan bir hanım, güzel sesiyle Türkçe şarkı seslendiriyor. Güzel kanal tavsiye ederim, gerçekten yetenekli birisi. İçerikleri de güzelbu ne hocam

kaleciye kimse 4 yıl icin toplam 80 bağlamaz yavkaynak ne kadar inandırıcı bilinmez ama 20M ateşleme gücümüz ve 5 YIL ile 50-60 M aralığı maaş .
biraz kafayı yeme seviyesi
Baskanina sor. Kasa dolu derken siritiyorduŞaka gibi insanlar var burada osimhen sonrası ona buna 20 milyon veremeyiz paramız kalmadı düşük oyunculara gitmemizi lazım diyenler donna ismini duyunca 20 30 bile veririz demeye başladılar. İsime göre fakir ve zengin olmaya başladık ne güzel : D aniden havadan para mı geldi bize yoksa osimheni mi almıyoruz tam olarak durum nedir?