Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 dk ile transfer değerlendirilmez ama sanenin rakiplere çekeceği tarifeyi küfürsüz anlatmak cok zor olacak yıl içinde benim için. Tecavüz edecek resmen.

İcardinin maslesef %50 ile donebilecegini dusunuyorum
yok be abi - belki ilk zamanı kadar harekerli ve vücuduyla koyup arkasına alan işler olmayabilir ama oyun bilgisi vs çok iyi adam icardi - forvet olsada baya oyun kuruculukta yapıyor üstüne adam çekip.

çok enteresan şeylerde izleyebiliriz.

bireysel bakmamak lazım - osi var sane var bay var yunus var sara var

çevresinde hep iyi herifler var yani.

ben Berbatov tadı vereceğini düşünüyorum.

bu astronomik oyuncu satan kuluplerin aninda potansiyelli oyuncu transfer etmelerine hastayim. aslinda takip edip direk salca olacaksin. lille, sportig lizbon , benfica, club brugge , rennes vs bunlara kene gibi yapisacaksin
Bu arada Restes'i alacaklarsa 25-30 civarı bir şey ödeyeceklerdir muhtemelen. Şu kıvama gelmek gerekiyor, bu paraları riske edebilecek noktada olmak çok güzel bir his olmalı

yok be abi - belki ilk zamanı kadar harekerli ve vücuduyla koyup arkasına alan işler olmayabilir ama oyun bilgisi vs çok iyi adam icardi - forvet olsada baya oyun kuruculukta yapıyor üstüne adam çekip.

İYi donerse oynasin zaten en buyuk korkum hocanin baskj altinda kalip oynatmak zorunda hissetmesi..Yoksa İcardi kulubede de olsa iyi katki saglar neticede 11 kisiyle bitmiyor bu is

valla oside gelecek - bir noktada icardi gelecek

kaliteli ayaklar olacak gayette. Gülleball izlemeyiz gibi geliyor sonunda.

biraz oturması ,form tutması lazım takımın ama çok gaza geldim.

Bu takıma trossard lazım abi

Kendine başkan diyorsan trossard+akanji+ederson indirir efsane olursun

Ya da hiçbir şey yapmayarak kestane olmayı seçersin

Acil bir stoper lazım bu takıma. Axel disasi'yi chelsea 'den kiralamaya çalışalım.

valla oside gelecek - bir noktada icardi gelecek

kaliteli ayaklar olacak gayette. Gülleball izlemeyiz gibi geliyor sonunda.

biraz oturması ,form tutması lazım takımın ama çok gaza geldim.
Hazırlık maçlarında belli bir oyun şablonu üzerinden oynadık tüm maçları. Sanmıyorum at topu Osimhen'e yardır yardır koşsun oyunu oynayacağımızı. Presimiz güzel ama çok daha önemlisi top rakipteyken sahaya yerleşimimizde gözle görülür bir gelişme var. Hala rakibin hızlı geçiş denemelerinde sorun yaşayabiliyoruz ama bunlar maç temposu kazandıkça, ezberler arttıkça düzelecek.

o lazım bu lazım da neye göre hangi amaçla lazım trossard gelince felan cl yarı final mi yapacağız

takımdaki çer çöpü temizleyip sağ bek + kaleci yeterli sonrasında fırsat os kovalanır

Forvetlerin en büyük avantajı hangi tip pasın gole gidebileceğini ve forvet koşularını bilmesi, zaten geçtiğimiz maçlarına bakacak olursak pasör görevini iyi yerine getiriyor ayrıca çok iyi bitirici paslar atabiliyor yani bişr dönem hatırlarsanız alması gereken pasları kendisi atıyordu fakat ortasahanın günümüz futbolundaki dinamiğini ne kadar kaldırabilir soru işareti. 60-70 dakika iyi performans çıkarır gibi görünüyor.

10 no transferi fırsat kovalanır, öncelik kaleci sonrasında stoper ve sağbek önemli olanlar bunlar şuan. Zaten illa safkan 10 no ile oynayacaksın diye bir kural yok, çok az takım şuan safkan 10 no kullanıyor.

Sara hala 20 milyonluk oynamıyor maalesef. Eğer United'ın 26 m sterlin teklifi doğruysa salalım geçelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt