Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.265
- 17.913
- 2.228
icardi ekimde tam manasıyla döner benceİcardinin maslesef %50 ile donebilecegini dusunuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi ekimde tam manasıyla döner benceİcardinin maslesef %50 ile donebilecegini dusunuyorum
yok be abi - belki ilk zamanı kadar harekerli ve vücuduyla koyup arkasına alan işler olmayabilir ama oyun bilgisi vs çok iyi adam icardi - forvet olsada baya oyun kuruculukta yapıyor üstüne adam çekip.İcardinin maslesef %50 ile donebilecegini dusunuyorum
Bizi tatmin edecek genc os bulmak cok zor. Elliot dogru isim ama imkansiz. Hic sevmesem de Ilkay kısa süreli iyi çözüm.Onu bırakmazlar da hazır para varken sağlam bir genç alsak iyi olurdu
Bu arada Restes'i alacaklarsa 25-30 civarı bir şey ödeyeceklerdir muhtemelen. Şu kıvama gelmek gerekiyor, bu paraları riske edebilecek noktada olmak çok güzel bir his olmalıbu astronomik oyuncu satan kuluplerin aninda potansiyelli oyuncu transfer etmelerine hastayim. aslinda takip edip direk salca olacaksin. lille, sportig lizbon , benfica, club brugge , rennes vs bunlara kene gibi yapisacaksin
yok be abi - belki ilk zamanı kadar harekerli ve vücuduyla koyup arkasına alan işler olmayabilir ama oyun bilgisi vs çok iyi adam icardi - forvet olsada baya oyun kuruculukta yapıyor üstüne adam çekip.
çok enteresan şeylerde izleyebiliriz.
bireysel bakmamak lazım - osi var sane var bay var yunus var sara var
çevresinde hep iyi herifler var yani.
ben Berbatov tadı vereceğini düşünüyorum.
İcardinin maslesef %50 ile donebilecegini dusunuyorum
Bana da ekim ortas kasım başı 90 dakika çıkarabilecek pozisyona gelir gibi geliyor.icardi ekimde tam manasıyla döner bence
Sane > Balesaka maka cok can yakacak trio
sane-osi-baris
messi suarez neymar
bale benzema cristiano
Hazırlık maçlarında belli bir oyun şablonu üzerinden oynadık tüm maçları. Sanmıyorum at topu Osimhen'e yardır yardır koşsun oyunu oynayacağımızı. Presimiz güzel ama çok daha önemlisi top rakipteyken sahaya yerleşimimizde gözle görülür bir gelişme var. Hala rakibin hızlı geçiş denemelerinde sorun yaşayabiliyoruz ama bunlar maç temposu kazandıkça, ezberler arttıkça düzelecek.valla oside gelecek - bir noktada icardi gelecek
kaliteli ayaklar olacak gayette. Gülleball izlemeyiz gibi geliyor sonunda.
biraz oturması ,form tutması lazım takımın ama çok gaza geldim.
böyle bir şey yazılmış - maçta paylaşıldı mı bilmiyorum ?
Forvetlerin en büyük avantajı hangi tip pasın gole gidebileceğini ve forvet koşularını bilmesi, zaten geçtiğimiz maçlarına bakacak olursak pasör görevini iyi yerine getiriyor ayrıca çok iyi bitirici paslar atabiliyor yani bişr dönem hatırlarsanız alması gereken pasları kendisi atıyordu fakat ortasahanın günümüz futbolundaki dinamiğini ne kadar kaldırabilir soru işareti. 60-70 dakika iyi performans çıkarır gibi görünüyor.yok be abi - belki ilk zamanı kadar harekerli ve vücuduyla koyup arkasına alan işler olmayabilir ama oyun bilgisi vs çok iyi adam icardi - forvet olsada baya oyun kuruculukta yapıyor üstüne adam çekip.
çok enteresan şeylerde izleyebiliriz.
bireysel bakmamak lazım - osi var sane var bay var yunus var sara var
çevresinde hep iyi herifler var yani.
ben Berbatov tadı vereceğini düşünüyorum.