- 2 Temmuz 2011
- 137.612
- 58.638
- 5.488
Küçük cimbomgbirligi taylan ı da almis
m.mohamed ile aanholt var heralde sırada
etebo,onyekuru ve taylan dan sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küçük cimbomgbirligi taylan ı da almis
m.mohamed ile aanholt var heralde sırada
etebo,onyekuru ve taylan dan sonra
Sen zaten hep perisansin oglum.yeni güncelleme değilki buGökhan d. Perisan etti
cuestayi kimse almiyor. cok mu iyi?Bu mantıklı hiçbir oyuncu transfer edemeyiz. Osimhen iyiyse niye kimse almadı
İfb li lawuklar mal mal konuscak yineKüçük cimbom
Aldığı süre belli hocam bunun yanlışı olmaz.Açıp bakabiliriz transfermarkt'ta.milot rashica ilen mi karıştıryor olaiblir misin renkdaş
The Athletic muhabiri Sam Lee:"Éderson'un Galatasaray'da başarılı olacağını düşünüyorum. Hâlâ City'de oynayacak kadar iyi.Biraz da Galatasaray'ın oyun tarzına bağlı aslında çünkü çok sayıda şutu kurtaracak, bire bir kurtarışlar yapacak ve üst köşeye giden şutları durduracak birini istiyorsanız, Ederson tam olarak öyle bir kaleci değil.Çok sayıda kurtarış yapacak geleneksel bir kaleci istiyorsanız, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz çünkü o öyle bir kaleci değil.Ama gerçekten iyi futbol oynamanıza yardımcı olacak, belki asistler yapacak, geriden oyun kurmanızı sağlayacak, paslarıyla defans oyuncusuna, orta saha oyuncusuna veya forvet oyuncusuna paslar atabilecek birini istiyorsanız, o zaman bu tercih harika.Bu biraz da teknik direktörün ne istediğine bağlı." çok ilginç gerçekten.. bize tam da 3-5 kez kalemize gelindiğinde topu çıkaracak kaleci lazım.. zaten yerel ligde kaleye gelen her top gol olacaksa ben ne anladım bu kaleciden.. ne asisti, geriden oyun kuracakmış, orta sahaya pas atacakmış.. muslera senelerce maç kurtardı.. 2 asist de yapmayı versin.. özellikle cl için hatta yerel ligde çok büyük hayal kırıklığı olur bu kaleci muhabirin gözlemleri doğruysa..
ben 43 maçın 35 ine ilk 11 başlamış diye saydım renkdaş bir de sen sayar mısın veya yedek olmak nasıl bir tanım açıklarsan biz de öğrenelimAldığı süre belli hocam bunun yanlışı olmaz.Açıp bakabiliriz transfermarkt'ta.
çinko 1: nelsonDaha sonra bence Okan hoca’nin dedigi gibi kadromuz da bulunan bazi yabanci oyunculari yollamamiz gerekecek yer acilmasi icin
Hatayspor isen ederson olmaz demiş adam işte rtaşThe Athletic muhabiri Sam Lee:"Éderson'un Galatasaray'da başarılı olacağını düşünüyorum. Hâlâ City'de oynayacak kadar iyi.Biraz da Galatasaray'ın oyun tarzına bağlı aslında çünkü çok sayıda şutu kurtaracak, bire bir kurtarışlar yapacak ve üst köşeye giden şutları durduracak birini istiyorsanız, Ederson tam olarak öyle bir kaleci değil.Çok sayıda kurtarış yapacak geleneksel bir kaleci istiyorsanız, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz çünkü o öyle bir kaleci değil.Ama gerçekten iyi futbol oynamanıza yardımcı olacak, belki asistler yapacak, geriden oyun kurmanızı sağlayacak, paslarıyla defans oyuncusuna, orta saha oyuncusuna veya forvet oyuncusuna paslar atabilecek birini istiyorsanız, o zaman bu tercih harika.Bu biraz da teknik direktörün ne istediğine bağlı." çok ilginç gerçekten.. bize tam da 3-5 kez kalemize gelindiğinde topu çıkaracak kaleci lazım.. zaten yerel ligde kaleye gelen her top gol olacaksa ben ne anladım bu kaleciden.. ne asisti, geriden oyun kuracakmış, orta sahaya pas atacakmış.. muslera senelerce maç kurtardı.. 2 asist de yapmayı versin.. özellikle cl için hatta yerel ligde çok büyük hayal kırıklığı olur bu kaleci muhabirin gözlemleri doğruysa..
Berkan'te var heis bir debize sanki bir os lazım torreira, lemina, sara, kaan var şuan 4 orta saha az cl için.
The Athletic muhabiri Sam Lee:"Éderson'un Galatasaray'da başarılı olacağını düşünüyorum. Hâlâ City'de oynayacak kadar iyi.Biraz da Galatasaray'ın oyun tarzına bağlı aslında çünkü çok sayıda şutu kurtaracak, bire bir kurtarışlar yapacak ve üst köşeye giden şutları durduracak birini istiyorsanız, Ederson tam olarak öyle bir kaleci değil.Çok sayıda kurtarış yapacak geleneksel bir kaleci istiyorsanız, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz çünkü o öyle bir kaleci değil.Ama gerçekten iyi futbol oynamanıza yardımcı olacak, belki asistler yapacak, geriden oyun kurmanızı sağlayacak, paslarıyla defans oyuncusuna, orta saha oyuncusuna veya forvet oyuncusuna paslar atabilecek birini istiyorsanız, o zaman bu tercih harika.Bu biraz da teknik direktörün ne istediğine bağlı." çok ilginç gerçekten.. bize tam da 3-5 kez kalemize gelindiğinde topu çıkaracak kaleci lazım.. zaten yerel ligde kaleye gelen her top gol olacaksa ben ne anladım bu kaleciden.. ne asisti, geriden oyun kuracakmış, orta sahaya pas atacakmış.. muslera senelerce maç kurtardı.. 2 asist de yapmayı versin.. özellikle cl için hatta yerel ligde çok büyük hayal kırıklığı olur bu kaleci muhabirin gözlemleri doğruysa..
berkan da varbize sanki bir os lazım torreira, lemina, sara, kaan var şuan 4 orta saha az cl için.