Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan da gidiyor ahberd. Olsada kalifiye adam şart.Berkan'te var heis bir deKatılıyorum bu arada, merkeze rotasyon şart. Demirbay gitti biri gelmeli.
o.saha isteyince kiziyor burukbize sanki bir os lazım torreira, lemina, sara, kaan var şuan 4 orta saha az cl için.
berkan gidici, kaanıda hoca nadir kullanıyor os daberkan da var
2 pozisyon icin 5 adam yeterli
Berkan gidiyormuş kendi isteği üzerineberkan da var
2 pozisyon icin 5 adam yeterli
Yuh o ne ara gitti, haberleri kaçırdımBerkan da gidiyor ahberd. Olsada kalifiye adam şart.
Ben seviyorum Berkan'ı yaw kalsa herif keşkEderson ve osi sonrası artık fırsat transferi falan lazım olmayacak bize.Carklida işleyecek daha genç ve isimsiz oyunculara gitmek lazım takıma sürekli bu tarz isimli oyunculari doldurmaya çalışmak yanlış yani o tarz fırsatlar kovalayip.Atiyorum bize bir ben white fırsatı lazım değil singo gibi biri lazım.Coman lazım değil millot gibi biri lazım yani.Bu tarz isimler için de zaman geçtikçe fiyat artar , daralan sürede kimse vermez oyuncusunu.Gecen sene avrupada dönem kapalıyken onyedikayi alamamamiz gibiOsimhen ve ederson icin calisma var
Daha sonra bence Okan hoca’nin dedigi gibi kadromuz da bulunan bazi yabanci oyunculari yollamamiz gerekecek yer acilmasi icin
En azindan lig basladiginda osimhen ve ederson takima katilmis olur ve diger transferler icin agustos ayinda önümüze düsecek olan firsatlar beklenir
11 oynamak istiyormuş küsmüşYuh o ne ara gitti, haberleri kaçırdımBen seviyorum Berkan'ı yaw kalsa herif keşk
ben 43 maçın 35 ine ilk 11 başlamış diye saydım renkdaş bir de sen sayar mısın veya yedek olmak nasıl bir tanım açıklarsan biz de öğrenelim

Kalır yaw bence, CL'si var Lig'i var. Daha fazla şans bulur. Üstüne böyle bir kadroda olma şansını kaçırmamak lazım yaw11 oynamak istiyormuş küsmüş
o zaman hasan yakub ilcin alinirBerkan gidiyormuş kendi isteği üzerine
Bende seviyorum da kendini mutsuz hissediyor takımda, taraftar ile bağı bir oturtamadı mevcut ortamda baskı hissediyor olabilir. Mental çökmüş.Yuh o ne ara gitti, haberleri kaçırdımBen seviyorum Berkan'ı yaw kalsa herif keşk