Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot-Capture---2025-07-22---09-53-15.webp

Çok duygusal bir mesaj. Gündüz kuşağı filmlerindeki Türkçe seslendirmeyle okudum.

Son düzenleme:
En önemli iş bankalar birliği işi.
O kesin artik, baska yol yok.

Benim endiselerimden biri bu Nivaktan pesinatincat diye alma olayi. Orda aptalca bir gecikme yasanmaz umarim.

Ama divan gunu bile degistirildi(oda yani alkis sak sak toplamak icin BB hususunda-muhtmelen osi parasi auuuv vooouuvv muhabbeti olacaktir. Baskan gene 2 paragraf tesislesme der BB sovundan sonra)

ne yazık ki donnaruma gelirse musiala ile yaşadığı pozisyon sebebiyle sane tarafından mobbinge uğrayacaktır ve performansı düşecektir.

O kesin artik, baska yol yok.

Benim endiselerimden biri bu Nivaktan pesinatincat diye alma olayi. Orda aptalca bir gecikme yasanmaz umarim.

Ama divan gunu bile degistirildi(oda yani alkis sak sak toplamak icin BB hususunda-muhtmelen osi parasi auuuv vooouuvv muhabbeti olacaktir. Baskan gene 2 paragraf tesislesme der BB sovundan sonra)
Yüzde yüz katılıyorum.

Hocanin bu sezonki en buyuk gorevi bu kadroyu yonetirken, rotasyonu, dinlendirmesi bilmemnesi derken gecen seneki tottenham maci lezzetini gruplardaki 8 macin en az 6 tanesinde gostermek. Hedef bence playoff+kura sansina bagli 16. Hissetirdigi o. Otesi olmasa bile iddali oyunu kabul ettirmek lazim.

Tum bunlar olurkende lig surecini yonetmek tabii elzem. Edeyim rekoruna osuna busuna.

Avrupa odakli olmamiz lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt