- 25 Kasım 2008
- 13.455
- 12.147
- 2.168
donnarumma alınmazsa derhal istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Divanda laf eden olmasın diye cuma günü olabilir gibi geliyor bana da öyle bir kurnazlık yaparlar mı?En son iç duyu diyerek transfer haftasını verdim, kendi iç duyuma daha cok güveniyorum basından![]()
En önemli iş bankalar birliği işi.Bu hafta pazar akadar 2 3 gune cok baslik sikisacak gibi.
Pat pat son dakika yagacak gibi...
Osi, morata ,BB vs vs
O kesin artik, baska yol yok.En önemli iş bankalar birliği işi.
BAY hic dakika almadi di mi hazirlik maclarinda?Sara veya barış ikilisinden biri gidecek muht.
Yüzde yüz katılıyorum.O kesin artik, baska yol yok.
Benim endiselerimden biri bu Nivaktan pesinatincat diye alma olayi. Orda aptalca bir gecikme yasanmaz umarim.
Ama divan gunu bile degistirildi(oda yani alkis sak sak toplamak icin BB hususunda-muhtmelen osi parasi auuuv vooouuvv muhabbeti olacaktir. Baskan gene 2 paragraf tesislesme der BB sovundan sonra)
ustad, lemina-barış-sallai-günay vs vs oynamayan cok varBAY hic dakika almadi di mi hazirlik maclarinda?
Psg forumunun @Sergen Zeren ‘i sanırımEkli dosyayı görüntüle 295675
Çok duygusal bir mesaj. Gündüz kuşağı filmlerindeki Türkçe seslendirmeyle okudum.
Genede, killanmiyorum degil. Zaniolo deneme sureci diye bakiyorum.ustad, lemina-barış-sallai-günay vs vs oynamayan cok var
Ben onları uyumadan önce okuyordum. Rüya diye sabah hiç bakmadımDonnaruma iddiaları nereden çıktı?
SacmalikHem Singo hem Akanji imkansiz. Hoca Kaan Ayhan modeli gibi Sag bekte oynayan Stoperle isi cözecek.