Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bedelli sermaye artışı çok iyi oldu. Bankalar birliği kemendinden kurtulmuş olduk. Umarım yine borçlanmayız. TL Ref ile borçlanmak demek yüzde 50 artan faiz oranı demek kısa bir bilgi. Sürekli faiz ödemekten ana parayı ödemeye para bulamamak demek. Mali yapının güçlendirilmesi için her sene STSL şampiyonu olup cl ye gitmemiz lazım. Herkes avrupada başarı lazım lig önemli değil diyor ya STSL daha önemli mali açıdan. Sportif olarak tabiki avrupa başarısı daha güzel.

Not: STSL yazmak çok güzel hemen linçlemeyin

Her 6 ayda bir sermaye arttırımı patlatsak 5 senede Real Madrid oluyoruz.

Sadece Lemina’nın gelişi bile neleri değiştirdi.

Millet keramet 4-3-3’te sanıyor. Alakası yok, orta sahaya Lemina geldiği için takım denge sağladı
o yüzden lemina gibi 23 yaş altı birini almak gerekiyor, lemina sık sakatlanıyor malesef.

Bedelli ve Florya ihalesiyle yaklaşık 130 milyon euroluk bir giriş oluyor. 30 milyon eurosu ile BBden çıkılacak, 100 milyon euroya yakın bir nakit girdisi söz konusu.
++ artık faizli borcumuz olmayacak geçen yıl 1 milyardan fazla faiz ödedik buradan da 20-25 yazın.

Bedelli ve Florya ihalesiyle yaklaşık 130 milyon euroluk bir giriş oluyor. 30 milyon eurosu ile BBden çıkılacak, 100 milyon euroya yakın bir nakit girdisi söz konusu.
Peki acaba bu Aslantepe vadisi projesine başlanması için bir kaynak ayrılır mı? Yoksa o proje hayal olarak kalır mı? Ben ona nedense bir türlü inanamıyorum oysa olsa bizim için büyük atılım olacak gelir içinde özellikle amatör branşlarda.

Osimhen'e giden buradan mı abi, elimizde ekstra birşeyler kalıyor mu onu merak ettim ben.
Peşinat bu pastadan ve anlaşılan sponsorluklardan ödenecektir, tahminim yarı yarıya olur.

Bedellide oyuncu maaşları ve transfer harcamalarına diye taahhüt etmiştik bir kısmı, ne kalır bilmiyorum ama ciddi bir nakit girdisi oldu o kesin.

Bedelli'den gelen para ile bence bu seneki transfer bütçesi kompanse edilecek.

Oradan sanırım 68 Milyon Euro gibi bir rakam gelecek.

40'ı zaten Osimhen'e gitti.

Kaleci ve diğer mevkilere de kalan belli.

Florya'dan gelen 50'nin 30'u ile kesin çıkıyoruz BB'den.

20 ise kasada yatırım olarak duracak bence. Çünkü ona dokunma hakları yok.

Bu inşaat ruhsatı Haziran'da çıkmayacak mıydı? Neden bu kadar uzun sürdü acaba?

Peki acaba bu Aslantepe vadisi projesine başlanması için bir kaynak ayrılır mı? Yoksa o proje hayal olarak kalır mı? Ben ona nedense bir türlü inanamıyorum oysa olsa bizim için büyük atılım olacak gelir içinde özellikle amatör branşlarda.
Takımın maaş ve vergi yükü arttığı için buradan alacağımız %33lük pay örneğin brüt maaş yükü 167 milyon euro ise 33 milyon euro amatör branşlara ve tesislere ayrılacak bence buradaki kalemden aktarılır oraya bütçe.

Peşinat bu pastadan ve anlaşılan sponsorluklardan ödenecektir, tahminim yarı yarıya olur.

Bedellide oyuncu maaşları ve transfer harcamalarına diye taahhüt etmiştik bir kısmı, ne kalır bilmiyorum ama ciddi bir nakit girdisi oldu o kesin.
ŞAmpiyonlar Liginden de ayak bastı parası gelecek daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt