Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.871
- 15.346
- 2.433
Tekrar 1 numara olacağız.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Hocamdan umutluyum 1-2 tur geçerse eli rahatlar alır belki.Ahmed'i satamayız, kimse aldığımız parayı vermez
Apo'yu direk rotasyona atmadan , sag bek oynayan sag stoper atarak apo'ya sigorta yapiyorsun.Apokerim Sanchez dışında bu takımda hayvani bir stoper lazım.
Apokerim rotasyona çekilmeli artık.
Florya projesinde peşinat istenmesinin nedeni olarak bankalar birliği borcunun kapatılması gösterildi. İhalede gelen tekliflerin beklenenden düşük kalmasının en büyük nedeni bu peşinat olayıdır. Sermaye arttırımı ile bb borcu kapatılacağına göre bu peşinat ne amaçla kullanılacak merak ediyorum. Eğer genel kurulda konuşulduğu gibi bir fonda değerlendirilecek ve dokunulmayacaksa problem yok ama çar çur edilecekse geçmiş olsun. Umarım bu işin altında başka bir iş yoktur.O kesin artik, baska yol yok.
Benim endiselerimden biri bu Nivaktan pesinatincat diye alma olayi. Orda aptalca bir gecikme yasanmaz umarim.
Ama divan gunu bile degistirildi(oda yani alkis sak sak toplamak icin BB hususunda-muhtmelen osi parasi auuuv vooouuvv muhabbeti olacaktir. Baskan gene 2 paragraf tesislesme der BB sovundan sonra)
Apo'yu direk rotasyona atmadan , sag bek oynayan sag stoper atarak apo'ya sigorta yapiyorsun.
Yahu 2 sene öncesinde bu takımın kalecisi Ederson, Forveti Osimhen olacak deseler tiye alırdık. Şunun gerçek olacak olması çok ironik değil mi yahu.
Muhtemelen Donna'nın menajer PSG'den istediği sözleşmeyi koparmak ve piyasayı kızıştırmak için bizim adımızı kullandı. Kaleci arayan ve bu paraları verebilecek olan kim var diye düşündü ve aklına Galatasaray geldi.Donnaruma iddiaları nereden çıktı?
Insallah gene pazar ertesine kalmaz. 1 pazartesi daha kaldiramamBu hafta pazar akadar 2 3 gune cok baslik sikisacak gibi.
Pat pat son dakika yagacak gibi...
Osi, morata ,BB vs vs
Bir gün Galatasaray hakkında nasıl lige 10 yıl ambargo koydu diye belgesel yapılırsa inşallah, Gomis hakkında da bir belgesel ben yapmak isterim.
38 yaşındaki bir futbolcu farkında değildi ama atacağı son dakika golleriyle Galatasaray çağının önünü açacaktı…
Ciktik mi simdi
Yav iskelet iskelet diyip duruyorsunuz.
İskelet o kadar iyiydi de niye 20'de 1'in bütçesinde takımlara elendin Avrupa'da.
Türkiye ligi bir kriter değil. Bunu anlayın. Galatasaray Türk olmayan takımları yenmek için kurulmuş bir camiadır.
Galatasaray'da top seviye futbolcular belli;
Osimhen, gelirse Ederson, Sanchez, Torreira, Lemina, Yunus Akgün(evet Barış kadar konuşulmuyor ama daha iyi futbolcu) ve Sane bu kadar.
Ne kendi kendinize hypeladığınız tek sezon top oynayan -ŞU HALİYLE- Icardi ne de %100 fiziğine rağmen %10 teknik ile oynayan ve zaman zaman tahammül edilemez şekilde bencilleşen Barış şampiyonlar ligi seviyesinde değil.
Sara falan zaten 3 gömlek aşağıda oynuyor o seviyelerin. 35 yaşındaki İlkay gelse Sara'dan 10 kat faydası olur takıma yazın bir kenara.
Kerem giderken de Gs'ye çok faydalı, niye satıldı, Gs kaybeder diyenler vardı. Görüyoruz ki kaybeden Gs olmadı. Futbolun gerçekleri ile sosyal medya hypelamasını ayırt edin.
Sen PSG'nin karşısına Osimhen ile, İlkay ile, Sanchez ile korkmadan çıkarsın ama kendi kendinize gazladığınız isimlerle olmaz bu iş.
Bardakçı ile falan CL'de başarı hayal bence. Eğer amaç kuruluştaki gibi Avrupa ise, her futbolcun belirli bir standartın üzerinde olmalı. İlla her sene bir yeri müthiş yapıp diğer yerleri eksik bırakmamalıyız.
İleri Osimheni koyduysan defansta Bardakçı ile oynayamazsın. Türkiye'de yine şampiyon olursun ama Avrupa'da Praga elenirsin.
Ben bir Galatasaraylıyım ve Türkiye ligi sadece CL için bir araç, Şampiyonlar Ligi'ni istiyorum ve bunun için de her futbolcun iyi olmalı nokta
Icardi ile Osimhen çok kısa süre birlikte oynarken umarım Osimhen tek forvet oynar, Icardi götünü kaldıramıyor demiyor muyduk? Ya da Barış topu sürüp sürüp bencilce Osimhene pas vermeden topu kaybedince kaçımız çıldırmadık bu sene en az 20 maçta?
Özetle TR şampiyonluğu ve şikeci rakibin algılarını bozmak tatmin ediyor taraftarı ve üzerini örtüyor bir çok eksiğin ama ben CL'de başarı istiyorum.
Artı Okan Buruk'ta bu zamana kadar Avrupa'da hayal kırıklığı idi, artık Avrupa'da bir şeyler yapması lazım bu takımla.
Tamamı şahsi fikrimdir, eyyorlamam bu kadar iyi forumlar.
![]()
90 milyon TL'lik kullanılmayan hak olmuş. Bunlarda önümüzdeki 2 gün içinde satılır satılmasa bile genel olarak istenilen alınmış.
2 gün satışa çıkacak orada diğer alıcılar tarafından satın alınır. Satın alınmayanları biz alacağız.Başarılı geçmiş.Sadece 90 milyon liralık kullanılmayan pay kalmış.Onuda biz alacağız taahhüt ettiğimiz gibi.
Gerçekçi bakarsakŞimdi iyi satışlar yapmamız gerekiyor. Önceki senelere nazaran gidecek oyuncuları çöp etmiyoruz. Masada da iyi pazarlık yapıp Max gelir elde etmeliyiz. Şöyle bir satış performansı takımı ne kadar rahatlatırdı:
Frankowski = 6m Euro
Nelsson = 7m Euro
Zaniolo = 12m Euro
Cuesta = 3m Euro
Ross = 1m Euro
Berkan = 3m Euro
Köhn = 8m Euro
Morata = 6m Euro
Jelert = 9m Euro
Yusuf = 1m Euro (Kiralık)
Kazımcan = 1m Euro
Sallai = 6m Euro
Toplam = 63m Euro ediyor. Becerikli bir yönetim olsa 50m+ para kazanır bu oyunculardan. Sonra temel eksikler giderilip fırsat transferleri kovalanır. En son da kadro derinliği artırılır..