- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.380
- 4.588
Ciktik mi simdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takımın Popescu gibi bir stopere ihtiyacı var. Düşüncem budur, gerçekten kafamda Sanchez’in yanına gidecek oyuncu tam anlamıyla Popescu.
Defansta böyle bir aklın, böyle bir tekniğin ve böyle bir savunmanın olması lazım
Laporte
Geçtiğimiz yıl Ligue 2'yi ikinci sırada tamamlayıp Ligue 1'e yükselen takım.Paris FC kim ki bilemedim
Hava oyle sicakki, "rüçhan hakki tutari" nedir bakmayacagim bile..
Istanbul 33 su an gosterdigine gore ama sanki o sicagin ustune kalorifer varmis gibi, 2 kere buz gibi dusa girdim ciktim yav daha oglen olmadi.
Şimdi iyi satışlar yapmamız gerekiyor. Önceki senelere nazaran gidecek oyuncuları çöp etmiyoruz. Masada da iyi pazarlık yapıp Max gelir elde etmeliyiz. Şöyle bir satış performansı takımı ne kadar rahatlatırdı:
Frankowski = 6m Euro
Nelsson = 7m Euro
Zaniolo = 12m Euro
Cuesta = 3m Euro
Ross = 1m Euro
Berkan = 3m Euro
Köhn = 8m Euro
Morata = 6m Euro
Jelert = 9m Euro
Yusuf = 1m Euro (Kiralık)
Kazımcan = 1m Euro
Sallai = 6m Euro
Toplam = 63m Euro ediyor. Becerikli bir yönetim olsa 50m+ para kazanır bu oyunculardan. Sonra temel eksikler giderilip fırsat transferleri kovalanır. En son da kadro derinliği artırılır..
satin alma opsiyonuyla anca göndeririz bu oyunculari. Tek cash para getirecek Köhn ve Morata olabilirŞimdi iyi satışlar yapmamız gerekiyor. Önceki senelere nazaran gidecek oyuncuları çöp etmiyoruz. Masada da iyi pazarlık yapıp Max gelir elde etmeliyiz. Şöyle bir satış performansı takımı ne kadar rahatlatırdı:
Frankowski = 6m Euro
Nelsson = 7m Euro
Zaniolo = 12m Euro
Cuesta = 3m Euro
Ross = 1m Euro
Berkan = 3m Euro
Köhn = 8m Euro
Morata = 6m Euro
Jelert = 9m Euro
Yusuf = 1m Euro (Kiralık)
Kazımcan = 1m Euro
Sallai = 6m Euro
Toplam = 63m Euro ediyor. Becerikli bir yönetim olsa 50m+ para kazanır bu oyunculardan. Sonra temel eksikler giderilip fırsat transferleri kovalanır. En son da kadro derinliği artırılır..
Kesinlikle katılıyorum .Günün en güzel cümlesi.Birde beklerimiz tam olur ise mükemmel olacak.Sadece Lemina’nın gelişi bile neleri değiştirdi.
Millet keramet 4-3-3’te sanıyor. Alakası yok, orta sahaya Lemina geldiği için takım denge sağladı