Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen-Sane-Sara-Icardi-Davinson-Angelino-Zaniolo-Torreira

Kariyerine bakınca, bu yaşta Süper lige gelmesi şaşırtan bazı isimler. Hepsini son 3 yılda aldık. Rakibimizin böyle kaç transferi vardır son 3 yılda? 30+lık yıldızları, tam çıkış yapamamış gençleri ya da arabistana düşüp oradan gelenleri saymıyorum. Büyük fark var sanki.

Bu takımın Popescu gibi bir stopere ihtiyacı var. Düşüncem budur, gerçekten kafamda Sanchez’in yanına gidecek oyuncu tam anlamıyla Popescu.

Defansta böyle bir aklın, böyle bir tekniğin ve böyle bir savunmanın olması lazım

Hemen şimdi regen Ujfalusi. Müthiş bir tandem olurdu Sanchez ile

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Melting Heat Wave GIF

1753172853791.webp

Hava oyle sicakki, "rüçhan hakki tutari" nedir bakmayacagim bile..

Şimdi iyi satışlar yapmamız gerekiyor. Önceki senelere nazaran gidecek oyuncuları çöp etmiyoruz. Masada da iyi pazarlık yapıp Max gelir elde etmeliyiz. Şöyle bir satış performansı takımı ne kadar rahatlatırdı:

Frankowski = 6m Euro
Nelsson = 7m Euro
Zaniolo = 12m Euro
Cuesta = 3m Euro
Ross = 1m Euro
Berkan = 3m Euro
Köhn = 8m Euro
Morata = 6m Euro
Jelert = 9m Euro
Yusuf = 1m Euro (Kiralık)
Kazımcan = 1m Euro
Sallai = 6m Euro

Toplam = 63m Euro ediyor. Becerikli bir yönetim olsa 50m+ para kazanır bu oyunculardan. Sonra temel eksikler giderilip fırsat transferleri kovalanır. En son da kadro derinliği artırılır..

Şimdi iyi satışlar yapmamız gerekiyor. Önceki senelere nazaran gidecek oyuncuları çöp etmiyoruz. Masada da iyi pazarlık yapıp Max gelir elde etmeliyiz. Şöyle bir satış performansı takımı ne kadar rahatlatırdı:

Frankowski = 6m Euro
Nelsson = 7m Euro
Zaniolo = 12m Euro
Cuesta = 3m Euro
Ross = 1m Euro
Berkan = 3m Euro
Köhn = 8m Euro
Morata = 6m Euro
Jelert = 9m Euro
Kazımcan = 1m Euro
Sallai = 6m Euro

Toplam = 63m Euro ediyor. Becerikli bir yönetim olsa 50m+ para kazanır bu oyunculardan. Sonra temel eksikler giderilip fırsat transferleri kovalanır. En son da kadro derinliği artırılır..

Toplamda 30-35 kazanırsak öpüp başımıza koyalım bu yönetimle

Frankowski = 6m Euro
Nelsson = 7m Euro
Zaniolo = 12m Euro
Cuesta = 3m Euro
Ross = 1m Euro
Berkan = 3m Euro
Köhn = 8m Euro
Morata = 6m Euro
Jelert = 9m Euro
Kazımcan = 1m Euro
Sallai = 6m Euro

satin alma opsiyonuyla anca göndeririz bu oyunculari. Tek cash para getirecek Köhn ve Morata olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt