Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasıl bir delik açılacak bunu teknik olarak anlatırsan cevap vereyim , nuno mendes mi almamız lazım delik kapaması için çözemedim tam
Teknik olarak şöyle cevap vereyim; Önceki Avrupa maçlarında orayı otobana çeviren tüm rakiplerin açmış olduğu delikler mesela. Kopenhag maçı en güzel örnek.Abdülkerim'i sevememenizin en büyük sebeplerinden olan bir konu.

Abdullah Kavukçu'dan mı bahsediyorsun?
Cevresi diye Hatip + m.ozturk+ onca sportif as de arttirilan koltuklardakiler.(Asbaskan dedgim ikinci baskan Mozturk) Sportif olarak demedim

Voleybol haricinde bir seyler yapan one cikmiyor hic.

Kavukcu ile ilgili bir yaklasimim olusmadi tam

An itibariyle,

Ekonomisi en iyi olan biziz ✅
Futbol takımı en iyi olan biziz ✅
Fubolda modern tesisleşmesi bekleniyor ⚠️

Amatör branşlarda tesisleşme ( Dursun Özbek bir sonraki dönem) 🔐
Futbol alt yapısı için yapısal reform (erden timurdan bekliyorum) 🔐
Futbolda B takım, avrupadan pilot takım (erden timurdan bekliyorum) 🔐

Bu sene bu kadar gelirin yanında mağazacılık konusunda da çok ekstra gelirler elde etmemiz lazım tam farkı katlayarak açacağımız yıldayız.
belli ki magazaciligi beceremiyoruz. magazacilik as'ye bu isten anlayan mumkunse uluslararasi bir ortak alinmali.

Teknik olarak şöyle cevap vereyim; Önceki Avrupa maçlarında orayı otobana çeviren tüm rakiplerin açmış olduğu delikler mesela. Kopenhag maçı en güzel örnek.Abdülkerim'i sevememenizin en büyük sebeplerinden olan bir konu.
kopenhag maçında falan jakobs mu oynadı ? 2 sene geçti kopenhag maçı üzerinden jakobs geçmişe mi gidip oynamış.Jakobs doğru düzgün maça çıkamadı zaten geçen sene avrupada da hepi topu 3 maçı var yedirdiği gol de Kiev maçındaydı.Avrupadaki boşluklar için sallanacak yer aranıyorsa hoca var kapı gibi onu eleştirin direkt

Şimdi biz bu sermaye artışından sonra birkaç ay sonra tekrar sermaya artışı yapabiliyor muyuz eğer yaparsak bu toplam sermayenin üstüne oluyor dimi ?
Spor kulüpleri bu sadece biz de değil Fb, Bjk, Ts ve biz üst üste 1 yıl içinde 2 sermaye artışı yaptık. Normalde 2.ciye izin bile verilmezdi o yüzden yakın zamanda bir sermaye artışı olmaz uzun süre bence izin vermezler. GS Store markasının halka açılması konuşuluyor ama o da ciddi getiri getirecek bir şey lakin bence şu an gerek yok.

Sakatlıklardan randuman tutturamadı hocam en kötü hızı var adamın en en en ölüsü hızlı adam yani belli bir forma girse toparlar, jakobs kaan ve apo kadar göze batan hatalar yapmadı bence. Mukayese bile edilmezler nazarımda birisinin toparlayabilecek bir fizyolojisi var diğerlerinde yok uygun değiller yani.

Hakan’ı Fenerbahçe’ye getirme isteği Fenerbahçe Başkanına ait, Fenerbahçe’nin ise resmi teklif yapıp yapmayacağına karar vermesi gerek.

Hakan’ın menajeri şu anda İstanbul’da. Hakan ise tatil için İstanbul’da.

Galatasaray’ın yaptığı yaklaşık 10 milyon €’luk teklifi Inter, reddetti.

Fabrizio Romano Youtube

15-20 verecegiz galiba

Cevresi diye Hatip + m.ozturk+ onca sportif as de arttirilan koltuklardakiler.(Asbaskan dedgim ikinci baskan Mozturk) Sportif olarak demedim

Voleybol haricinde bir seyler yapan one cikmiyor hic.

Kavukcu ile ilgili bir yaklasimim olusmadi tam
Fatih Demircan ciddi çalışan, Sedat Artukoğlu yine Ada vb. işlerde ciddi çalışıyor, Cibara aynı şekilde. Onun dışında Can Natan, Metin Öztürk, Bora Bahçetepe ve adı aklıma gelmeyen gibi ne yaptığını bilmediğimiz isimler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt