Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yüreklinin yayını izliyorum Murat Aşık diyor ki fbnin bu sezonluk sponsor geliri €350m… okeye 4 değil futbol yorumcusuyum diyor

Jakobs sağ beki bile şuan kadromuzda olan bütün topçumularımızdan daha iyi oynar diyorum ve eli yükseltiyorum

kopenhag maçında falan jakobs mu oynadı ? 2 sene geçti kopenhag maçı üzerinden jakobs geçmişe mi gidip oynamış.Jakobs doğru düzgün maça çıkamadı zaten geçen sene avrupada da hepi topu 3 maçı var yedirdiği gol de Kiev maçındaydı.Avrupadaki boşluklar için sallanacak yer aranıyorsa hoca var kapı gibi onu eleştirin direkt
Sevgili İskender,aslında bahsetmek istediğim konu şu:Kanat beki saçmalığı yüzünden solda olsun sağda olsun inanılmaz açıklar veriyoruz .Ben Jakobs yerine Eren'in oynamasını kesinlikle canı gönülden isterim en azından savunma yönü çok daha ağır basıyor.Defansımızın kötü görünmesinin en büyük iki sebebi bu kanat bek saçmalığı ve hep idareyle oynayan oyuncular.Bundan ötürü defans okadar zorluklarla karşılaştı ki .Abdülkerime yüklenilmesinin başka oyuncu yazılmasının en büyük sebeplerinden birisi bu .2.si ise özellikle sağ bekte hep muadil oyuncuların oynaması .En takık olduğum konu.Bu sene farklı olacak çünkü iyiye yakın bir sol bekimiz Eren var Eren-Abdülkerim uyumu çok iyi birde en önemlisi her türlü oraya yardıma gelen Lemina faktörü var.Bu sene öncekilere bakarak bu üçlünün sol tarafı çok daha iyi domine edeceğini düşünüyorum.Yerine alacağın stoper adaptasyon süresini aşıp gerçekten faydalı olabilecek mi .Onu soruyorum aslında?

Hakan Ç biraz boş ağızlı bir adam belli ki, Kerem Övet dün dedi ki "herhangi bir adam"a fenerden teklif aldığını falan anlatmış otelde. Yukarda attığım videoda milli takım sırlarını almanyada programda anlatması vs.

Sevgili İskender,aslında bahsetmek istediğim konu şu:Kanat beki saçmalığı yüzünden solda olsun sağda olsun inanılmaz açıklar veriyoruz .Ben Jakobs yerine Eren'in oynamasını kesinlikle canı gönülden isterim en azından savunma yönü çok daha ağır basıyor.Defansımızın kötü görünmesinin en büyük iki sebebi bu kanat bek saçmalığı ve hep idareyle oynayan oyuncular.Bundan ötürü defans okadar zorluklarla karşılaştı ki .Abdülkerime yüklenilmesinin başka oyuncu yazılmasının en büyük sebeplerinden birisi bu .2.si ise özellikle sağ bekte hep muadil oyuncuların oynaması .En takık olduğum konu.Bu sene farklı olacak çünkü iyiye yakın bir sol bekimiz Eren var Eren-Abdülkerim uyumu çok iyi birde en önemlisi her türlü oraya yardıma gelen Lemina faktörü var.Bu sene öncekilere bakarak bu üçlünün sol tarafı çok daha iyi domine edeceğini düşünüyorum.Yerine alacağın stoper adaptasyon süresini aşıp gerçekten faydalı olabilecek mi .Onu soruyorum aslında?
eğer ana konu abdülkerimse orası farklı Eren de iyi oyuncu fakat Jakobs kadar iyi oyuncu değil kesinlikle , maça çıkabilen jakobs çok başka bir oyuncu ben zaten ondan bahsettim.
Abdülkerim de elinden geleni yapıyor fakat daha iyisi alınabiliyorsa para varken isterim ben , abdülkerimin bireysel hatası da çok oluyor çünkü gereksiz işler çok deniyor o da altyapı eksikliğinden kaynaklı olabilir 28inde futbolcu oldu çünkü.
Akanji gibi bir ihtimal de varsa eğer Abdülkerim'i direkt taca atabilirim o zaman , farklı biri olacaksa o zaman düşünürüm anca.

eğer ana konu abdülkerimse orası farklı Eren de iyi oyuncu fakat Jakobs kadar iyi oyuncu değil kesinlikle , maça çıkabilen jakobs çok başka bir oyuncu ben zaten ondan bahsettim.
Abdülkerim de elinden geleni yapıyor fakat daha iyisi alınabiliyorsa para varken isterim ben , abdülkerimin bireysel hatası da çok oluyor çünkü gereksiz işler çok deniyor o da altyapı eksikliğinden kaynaklı olabilir 28inde futbolcu oldu çünkü.
Akanji gibi bir ihtimal de varsa eğer Abdülkerim'i direkt taca atabilirim o zaman , farklı biri olacaksa o zaman düşünürüm anca.
Önce kale ,sağ bek ve 10 numara hallolsun sonra katılırım sana .Rekabet her zaman iyidir.Yeter ki paran olup alabilesin. Bizim için en iyisi önemli olan.

Fatih Demircan ciddi çalışan, Sedat Artukoğlu yine Ada vb. işlerde ciddi çalışıyor, Cibara aynı şekilde. Onun dışında Can Natan, Metin Öztürk, Bora Bahçetepe ve adı aklıma gelmeyen gibi ne yaptığını bilmediğimiz isimler.
Tam listeyi bilmiyorum (on olana cikmadiklari ve divanlarda bunlari duymadigimizdan) bi Cibarayi biliyorum iste, onuda Kerem Ovet alt brans/voleybol icin ovdugunden yani bildigimden degil(3 4 kisi cok iyi takip ediyor forumda orayi, daha iyi bilirler).

Fatih Demircani kemerburgaz yapim surecinde begenmedim hic.simdi altyapi basina kondu- simdi takip edecegim mesela.

Iletisim cok kotu, web sitesi cok kotu, uyelik istedikleri ve destek kanali actiklaro dijital icerik/entegrasyon sikintili...bunlarla olcuyorum genel olarak yani - sahayla alakasi yok bakis acimin.

Haluk Yüreklinin yayını izliyorum Murat Aşık diyor ki fbnin bu sezonluk sponsor geliri €350m… okeye 4 değil futbol yorumcusuyum diyor
Bu sezonluk dediği bu sezon imzalanan diyor aslında. Chobani diyorlar ya yıllık stad+ Avrupa forma göğüs 17 milyon imiş yıllık Seten'e göre ve 10 yıllık adam bu sezon imzalandığı için onu 170 sayıyor vb. Yoksa böyle bir sponsorluk geliri nerede olsun yıllık.

343 te murat asigi sevmiyorum, selektor lafindan beri fanatik fenerliden farki yok bende ama feneri elestirdiginde guzel tonda gidiyor, orada hakkini vermem lazim.

Bb cikisi ve maltepe tesisi mi ne demis koc , kazma vurdular mi ki oraya mesela.

Bir yerde kovalayacak gucleri bile olmayacak bizi hayirlisiyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt