- 18 Mayıs 2011
- 22.138
- 12.037
- 1.873
Tarık çamdal ı mı alıyoruz yine sağ beke…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyrun hocam
santrafor alinmaz zaten de ben on numaraya daha gole yakin biri alinir diyordum ama ismi gecenler hep 10-8 adamlar.barış falan da orada oynayabilir ya sanmam birini daha alacağımızı
10 gün içinde olmazsa sözleşmesindeki serbest kalma bedeli sona eriyormuş.Millot işi bugünden yarına olacak bişey değil beyler, ağustos 15 sonrasını bekleyin
Hayır Transfermarkt forumundaki bir Duyumcuya göre menejeri bu hafta Münih’e davet edilecekmisee halini hatrını sorup kapatmış mı konuyu
O zaman formül belli florya peşinatı bassınlar, kalkarsa bu adam piyasası 35 m net10 gün içinde olmazsa sözleşmesindeki serbest kalma bedeli sona eriyormuş.
Osimhen imza neden cuma günü? En son yarın yada çarşamba deniyordu.
kimbir isim var eğer olursa
osimhen'i sane'yi unutturur
Bi korku aldı beni. Andropozlu başkan çarşamba bize 50 yattığını görğnce 50 peşinat isteyebilirOsimhen imza neden cuma günü? En son yarın yada çarşamba deniyordu.
YusufBerkanı neden sürekli yollamaya çalışıyorlar anlamadım.Ahmet kutucunun yusuf'un 10 katı faydalı futbolcu mesela.
yav saranın tüm skills videoları ozan tufanın bile show yaptığı championshiptendi arada ki seviye farkını cidden hafife alıyorsunuzEnzo milotu izleyen vardır illaki nedir ne değildir bilmiyorum ama videolara bakınca kıyaslarsak sara daha bir sağlam duruyor skills videolarında o yüzden şüpheliyim bu arkadaşta 20 milyon az para değil
Böyle birşey olursa ...bir isim var eğer olursa
osimhen'i sane'yi unutturur
Bana o tm bedeli şu an için hype geliyor. Olduğu değil olabileceği bedel gibi.O zaman formül belli florya peşinatı bassınlar, kalkarsa bu adam piyasası 35 m net
Singo mu hocam?Erinç abdullah kavukçunun monacoya gittiğini biliyorum demiş, kiralık opsiyonla olabilir deniyor
yav saranın tüm skills videoları ozan tufanın bile show yaptığı championshiptendi arada ki seviye farkını cidden hafife alıyorsunuz
geçen sezon 40 küsur maça çıkmış 12 gol atmış bundesliga + şampiyonlar ligi
sara dandik dedğimiz tr liginde bile 2 golü zor attı
ha birbiriyle alakasız 2 topçu zaten orası da var .
skill videosu en iyi olan zakharyan'di o bile patladiEnzo milotu izleyen vardır illaki nedir ne değildir bilmiyorum ama videolara bakınca kıyaslarsak sara daha bir sağlam duruyor skills videolarında o yüzden şüpheliyim bu arkadaşta 20 milyon az para değil
Milotun gerçek değeri 30m euro falan, olay serbest kalma bedeli. Frankfurta olsa 40-50e satardıEnzo milotu izleyen vardır illaki nedir ne değildir bilmiyorum ama videolara bakınca kıyaslarsak sara daha bir sağlam duruyor skills videolarında o yüzden şüpheliyim bu arkadaşta 20 milyon az para değil