Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen imza neden cuma günü? En son yarın yada çarşamba deniyordu.

ee halini hatrını sorup kapatmış mı konuyu
Hayır Transfermarkt forumundaki bir Duyumcuya göre menejeri bu hafta Münih’e davet edilecekmis

IMG_0556.webp

Enzo milotu izleyen vardır illaki nedir ne değildir bilmiyorum ama videolara bakınca kıyaslarsak sara daha bir sağlam duruyor skills videolarında o yüzden şüpheliyim bu arkadaşta 20 milyon az para değil
yav saranın tüm skills videoları ozan tufanın bile show yaptığı championshiptendi arada ki seviye farkını cidden hafife alıyorsunuz
geçen sezon 40 küsur maça çıkmış 12 gol atmış bundesliga + şampiyonlar ligi
sara dandik dedğimiz tr liginde bile 2 golü zor attı
ha birbiriyle alakasız 2 topçu zaten orası da var .

O zaman formül belli florya peşinatı bassınlar, kalkarsa bu adam piyasası 35 m net
Bana o tm bedeli şu an için hype geliyor. Olduğu değil olabileceği bedel gibi.

Ederi zaten 15-20 gibi. Dediğim gibi çok iyi dar alan topçusu gibi topsuz oyunu da bir o kadar önemli.

Ha genç Fransız gelecek, asla hayır demem olursa. Yine de öncelik sağ bek/stoper profilli birisi Akanji veya Sikko.

Erinç abdullah kavukçunun monacoya gittiğini biliyorum demiş, kiralık opsiyonla olabilir deniyor

yav saranın tüm skills videoları ozan tufanın bile show yaptığı championshiptendi arada ki seviye farkını cidden hafife alıyorsunuz
geçen sezon 40 küsur maça çıkmış 12 gol atmış bundesliga + şampiyonlar ligi
sara dandik dedğimiz tr liginde bile 2 golü zor attı
ha birbiriyle alakasız 2 topçu zaten orası da var .

öyle bakiyorsak yunus tutunamadi o dandik dediğin ligde

alman liginde kruse berisha çılgın atiyordu

Enzo milotu izleyen vardır illaki nedir ne değildir bilmiyorum ama videolara bakınca kıyaslarsak sara daha bir sağlam duruyor skills videolarında o yüzden şüpheliyim bu arkadaşta 20 milyon az para değil
skill videosu en iyi olan zakharyan'di o bile patladi

Yav hala salime falan inaniyosunuz

Stutgart tier1 herif milot diyo.ona inanmiyonuz

Milotun gerçek değeri 30m euro falan, olay serbest kalma bedeli. Frankfurta olsa 40-50e satardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt