- 3 Temmuz 2012
- 138.387
- 87.144
- 5.338
direk erişimini kesmek icin görüşebilirizFeramuz'un angry erişimini kaldırmak için kaç dolar istiyorsunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
direk erişimini kesmek icin görüşebilirizFeramuz'un angry erişimini kaldırmak için kaç dolar istiyorsunuz?
Evet, 2015 sonrası yapmıştı tercihiniMilat tarihten sonra mı seçmiş o Almanya'yı? İlkay gibi değil mi?
Haberlere göre öyleNiye değiştiriyor manyadı mı bunlar.
Siz kumbarayı girişe bırakın, ben orayı dolduracak ekibi toplarım sevgili Recep Beydirek erişimini kesmek icin görüşebiliriz
Yine de istemiyoruz
@Feramuz Kayalar degerlendin dostumSiz kumbarayı girişe bırakın, ben orayı dolduracak ekibi toplarım sevgili Recep Bey
tanrı bizim almamızı istiyorrrNiye değiştiriyor manyadı mı bunlar.
baris, yunus ve abdulkerim sagliyor bu luksu ama. forumda yazilanlara bakilirsa 3'u de gidecek.Gitmesini beklediklerimiz giderse (Nelsson-Zaniolo-Frankie-Cuesta-Jelert-Köhn-Morata-Yusuf) kaleci, sağ bek ve stoper gelse bile 12 yabancı oluyor. Tek sorun adı geçenlere bakınca hiçbiri 2002+ kriterini sağlamıyor. Yani 12 doluyor ama +2'nin birini orta sahada kullanmamız önünde bir engel yok. Ondan bağımsız gerçi ama mesela ayrıca 10 numara alacaksak Enzo Millot da 2002 kriterine uyuyormuş. Onu alacağımzı sanmıyorum gerçi de yani 14 olacaksa yabancı 2002+ bir 10 numara bile alabiliyoruz hala.
Hayalde mi yasahhhh ağamNe Donnarumması ya, her şeye de atlamayın.
Renktaş her yazdığında Btc okuyorum sonra jeton düşüyorBct sıktın be artık