Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.............Donnarumma.........
Dumpfries Sanchez Akanji Jakops
............Lemina Torreira..................
Sane............Maddison..........Vinicius
...................Osimhen...........................

Vay babayın kemüğü

Hakan'ı severim ama böyle transfer olmak için kendini haber yaptırıp ve zorla aldırtmaya çalışan Türk oyunculardan huylanıyorum. Varsa olacağı olur zaten böyle her gün haber yaptırma bari, bazı dedikodulara engel olmalısın.

Şimdi yaşına göre doğru bir bedeli olsa bizimkiler niye istemesin ama 25-30 milyon Euro falan verecek bir takım çıkmaz Avrupa'dan bunu da bilmesi lazım.

Gitmesini beklediklerimiz giderse (Nelsson-Zaniolo-Frankie-Cuesta-Jelert-Köhn-Morata-Yusuf) kaleci, sağ bek ve stoper gelse bile 12 yabancı oluyor. Tek sorun adı geçenlere bakınca hiçbiri 2002+ kriterini sağlamıyor. Yani 12 doluyor ama +2'nin birini orta sahada kullanmamız önünde bir engel yok. Ondan bağımsız gerçi ama mesela ayrıca 10 numara alacaksak Enzo Millot da 2002 kriterine uyuyormuş. Onu alacağımzı sanmıyorum gerçi de yani 14 olacaksa yabancı 2002+ bir 10 numara bile alabiliyoruz hala.
baris, yunus ve abdulkerim sagliyor bu luksu ama. forumda yazilanlara bakilirsa 3'u de gidecek.

Yavv Hakan beni alın demenin kötü bir yoluna başvurdu. Geç oldu. Yapı kredi aradığında deseydin ben Galatasarayliyim oradan başka kulüpte oynamam diye. Kendince piyasa yaptı gündem oldu yanlış işler

Hakan zavallım oturduğu yerden bir ton linç yedi şimdi de övülecek. Bu twitter adamı ipe götürür çok tehlikeli bir yer. Biri hakkında bir komplo yazsa boku yedin uğraş dur hele futbolcu isen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt